Autoru |
Poruka |
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..nije mi pobedila baba Joka.... ..casul očekuj pp...samo da nešto Juliška odradi...i nemo' slučajno da u medjuvremenu razmišljaš o novom zadatku... ..Megi, baba Joka je moja komšinica....a komšija je njen unuk...lep, mlad, plave okice..lep glasić..taman za tebe..pa ti vidi kako ubuduće glasaš... ..Zloćko, hvala za ono najlepši glasić foruma, jasno mi da sam ti naj.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) a i za anđeo smajlić, to mi nikad niko nije ni pomislio da prikači uz opis... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Minnie je napisao: ..nije mi pobedila baba Joka.... ..casul očekuj pp...samo da nešto Juliška odradi...i nemo' slučajno da u medjuvremenu razmišljaš o novom zadatku... ..Megi, baba Joka je moja komšinica....a komšija je njen unuk...lep, mlad, plave okice..lep glasić..taman za tebe..pa ti vidi kako ubuduće glasaš... ..Zloćko, hvala za ono najlepši glasić foruma, jasno mi da sam ti naj.. ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) a i za anđeo smajlić, to mi nikad niko nije ni pomislio da prikači uz opis... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Julia je napisao: ..ti nas odjavi...bravo ti ga na.... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: hahahhahahahhahahahhaha 
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Julia bez sale lepo tebi ide ovo.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Jaooooo Minka,bem te u loknu tu na vr' nosa ! Da idemo Lažooo...njaooooooooo U njedra si me dirnula ko vrelim mašicama UH! Cas,necu da ti cestitam,sledeci put ne ucestvujes 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
LaYa je napisao: Jaooooo Minka,bem te u loknu tu na vr' nosa ! Da idemoLažooo...njaooooooooo U njedra si me dirnula ko vrelim mašicama UH! Cas,necu da ti cestitam,sledeci put ne ucestvujes  Da idemoLažooo...njaooooooooo.... lepa ..jesam te kupila za ceo život.... ..šta si mislila ko je...
|
|
|
|
|
|