Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
A baš su ovaj put ukusi totalno različiti... Moja sestra sve suprotno od mene glasala... ![[ups.gif] [ups.gif]](./images/smilies/ups.gif)
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahahha znaci mogu i nasi ukucani da glasaju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mogu da glasaju svi..kako imamo 'vanjske' ucesnike, mogu i vanjski glasaci  Jos malo vremena je ostalo za glasanja....utrka oko pobjednika je neizvjesna...ko nije glasao jos ima vremena.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: jbt..imamo i sponzore...financije ovo ono hahahah  Julia je zvanicno postala glavni PR nase manifestacije koja se odrzava kroz cijelu godinu a koja se zove ' Hajde da pjevamo' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Senka je napisao: hahahaha..pozdrav za sister ocekujemo vas na iducemo takmicenju...duet obavezno Hvala na glasovima.
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
E evo i moja komsinica oce da glasa..kaze..ocu pa ocu.. ja joj kazem..aman zeno, ne moze to tako..a ona kaze..ajde molimmm te..prvi put mogu da glasam za dzabe..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Haj ti ne provociraj....idi snimaj dzinglove 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
|
|
|
|
|
|