Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 28 Mar 2024, 19:44


Autoru Poruka
Kalina
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 13 Mar 2013, 13:21
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15
Postovi: 490

OffLine
Pamela Anderson u kampanji protiv guščije paštete

s

Čuvena glumica Pamela Anderson udružila se sa organizacijom PETA u kampanji protiv prodaje i konzumiranja guščije paštete u Londonu.

Poznata zaštitnica prava životinja smatra da je okrutno uzgajati guske samo da bi se od njih pravile mesne prerađevine.

"Prilično sam jaka, ali ovaj užasni proces pravljenja paštete doveo me je do suza! Volim Britaniju i to što se bori protiv okrutnosti prema životinjama, zato sam šokirana da Fortnum i Mejson prodaju proizvod za čiju se proizvodnju koristi jedan od najsurovijih procesa na svetu", rekla je Pamela, koja se čak ponudila da kupi sve zalihe guščije paštete kako bi ubrzala proces.

Ovo nije prvi put da se neka zvezda protivi proizvodnji i prodaji guščije paštete. Naime, do sad su basista Black Sabbatha Geezer Butler i glumac Sir Roger Moore molili fanove da bojkotuju prodavnice dok ne prestanu da prodaju ovaj proizvod.


Svet Plus

_________________
Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio.
To znači da više nisi vredan mog vremena.
Čarls Bukovski


Vrh
Kalina
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 13 Mar 2013, 13:22
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15
Postovi: 490

OffLine
Šeron Stoun, teške optužbe bivše kućne pomoćnice

s

Izgleda da Šeron baš i nema razumevanja kada su povređeni ljudi u pitanju, bar je tako prema rečima njene bivše kućne pomoćnice.

Andjelika Kastiljo tužila je čuvenu glumicu. Pomoćnica je povredila leđa noseći namirnice, nakon čega joj je doktor rekao da ne diže teške stvari, ali Šeron nije bila zainteresovana za mišljenje lekara.

Kada je pomoćnica odbila da podiže teške stvari, glumica ju je nazvala glupom i ludom, a zatim je otpustila.

Ovo nije prvi put da se glumica nađe na sudu zbog ophođenja prema svojim radnicima. Prošle godine u maju bila je tužena od strane svoje bivše dadilje koja je tvrdila kako ju je Šeron vređala zbog njenog filipinskog porekla kao i na religijskoj osnovi. Dadilja kaže kako joj je Šeron Stoun zabranila da razgovara sa njenom decom, da ne bi počela da pričaju sa dadiljinim filipinskim akcentom.


Svet plus

_________________
Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio.
To znači da više nisi vredan mog vremena.
Čarls Bukovski


Vrh
Kalina
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 15 Mar 2013, 11:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15
Postovi: 490

OffLine
Dženifer se venčava u pravoslavnoj crkvi

Zgodna glumica Dženifer Aniston, napokon će stati na ludi kamen, a kako mediji prenose, zvezda serije "Prijatelji" sudbonosno "da" reći će kolegi Džastinu Teruu u pravoslavnoj crkvi.

s

Što je bliži srećni dan za Dženifer Aniston i Džastina Terua, mediji polako otkrivaju sve više detalja. Glumica i njen verenik najverovatnije će se venčati krajem marta u grčkoj pravoslavnoj crkvi, u Pensilvaniji, koju je slavna Amerikanka posećivala kao dete.


Anistonova, čija je porodica pravoslavne veroispovesti, redovno je kao dete išla na službe zajedno sa bakom Stelom Anastasakis, u Crkvu svetog Đorđa u Pensilvaniji.
Nedavno je upravo toj crkvi, u kojoj inače glumičina rođaka radi kao sekretar, donirala 25.000 dolara.


Sveštenstvo joj je uputilo reči dobrodošlice, budući da njena porodica dugo dolazi u crkvu.


Vesti online

_________________
Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio.
To znači da više nisi vredan mog vremena.
Čarls Bukovski


Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 17 Mar 2013, 13:34
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58
Postovi: 10711

OffLine
Životna priča – Pirs Brosnan: Dobri duh holivudskih brežuljaka

Nakon što su ga oba roditelja ostavila, Pirs Brosnan borio se za svoje mesto pod suncem koje je posle brojnih padova, poput smrti prve supruge, na kraju i pronašao

Slika

Jednostavno ima nešto neodoljivo u Pirsu Brosnanu, holivudskom glumcu irskog porekla, zbog čega je milionima žena širom sveta nezamenljiv u ulozi tajnog agenta sa dozvolom za ubijanje. On je uvek elegantan, a između poljubaca, ruleta i martinija, u poslednjem trenutku stiže da spase svet. Plavooki zaljubljenik u adrenalin rođen je 16. maja 1953. u irskom gradiću Drogedi kao prvo dete Toma Brosnana, stolara po struci, koji je tada imao trideset sedam godina i majke Mej, domaćice, koja je u brak ušla sa nepunom dvadeset i jednom godinom. Ime Pirs dobio je po svom dedi, pradedi i čukundedi s očeve strane. Kada je imao dve godine, njegova majka je ostavila Pirsnanovog oca i s njim u naručju vratila se u roditeljski dom. Nakon toga, Tom Brosnan je svog sina video još samo nekoliko puta, ali svaki njihov susret glumac pamti kao veliko razočaranje.

Slika

- Nikad nisam znao što bih mogao da očekujem od njega. Lagao bih kada bih rekao da se u nekoliko navrata nije trudio da bude dobar suprug i otac, ali bilo je tu više reči nego dela. Jedna potpuno kontradiktorna osoba. Danas, kada i sam imam decu, znam šta znači biti otac, a on to meni definitivno nije bio. Isto tako, nije mi jasno što je želeo kada se nakon trideset godina jednog dana samo pojavio pred mojom hotelskom sobom, mislio je da ću sve zaboraviti i da ćemo krenuti ispočetka? Ne ide to tako... Ne tvrdim da je loš čovek, ali neke stvari jednostavno ne mogu da zaboravim niti se može vratiti vreme, barem ne kad je o nama reč.

Slika

Iako 2013. puni šezdeset godina, Pirs često govori o tome kako su ga ostavila oba roditelja, a da su ga odgajili deka i baka po majci, Filip i Katrin Smit. Majka nije bila u stanju da se brine o njemu jer je završavala školu za medicinske sestre kako bi sinu omogućila kvalitetniji život. Maleni Pirs ni tada nije imao sreće jer su baka i deda umrli pre nego što je navršio šest godina, pa je o njemu počela da vodi računa majčina tetka Ajlin Rajli koja je imala i svoje dvoje dece. Sledećih deset godina, do ponovnog susreta sa majkom u Londonu, buduća glumačka zvezda je sa rođacima delio sobu pregrađenu zavesom od novinskog papira, a utehu je pronalazio u odlascima u bioskop i psu mešancu Čipu. Kad je došao kod majke, Pirs je morao da se privikne i na njenog dečka Bila Karmajkla, kojeg je opisao kao uglađenog i blagog čoveka. Potom je usledila borba sa srednjom školom. Bio je povučen, nastojao je da se ne ističe i jedva čekao da maturira kako bi mogao da upiše glumu. Njegov prvi dodir sa budućim zanimanjem bio je upravo u filmovima o Džejmsu Bondu, koje je gledao u društvu svog očuha. Još tada je poželeo da jednog dana glumi u njima. Želja mu se ostvarila tek 1995. kad je dobio angažman u svom prvom filmu o agentu 007, Zlatno oko, a do tada je igrao u manjim pozorišnim komadima, kao i u svom prvom televizijskom filmu Crni petak za gangstere, u kojem su mu partneri bili veterani Bob Hoskins i Helen Miren. Džejms Bond mu je još po nečemu ostao u pamćenju, imao je veze s njegovom životnom saputnicom. Naime, 1978. upoznao je ženu svog života, manekenku i veliku zaljubljenicu u glumu - dvanaest godina stariju Kejsi, čije je pravo ime bilo Sandra Kolin Vejts. Ona je već imala brak iza sebe i dvoje dece, Šarlotu i Kristofera. Prvi put ju je video na audiciji za film Samo za tvoje oči, kada je ona postala Bond devojka. Nakon što su godinu dana skrivali vezu, venčali su se 27. decembra 1980. godine.

Slika

- Ona je žena koja je od mene stvorila ovo što sam danas. Kejsi je verovala da se moramo preseliti u Ameriku, iako je to podrazumevalo drugu hipoteku na kuću kako bismo finansirali selidbu. Da smo slušali mene, još bismo živeli u malom stanu u Londonu i brinuli hoćemo li imati dovoljno novca za stanarinu i hranu za decu – ponosno o supruzi govori glumac koji je 1983. s njom dobio sina Šona Vilijama, ali i usvojio njeno dvoje dece kada je njihov biološki otac preminuo. Velika i srećna porodica živela je život iz bajke, kako ga je i glumac vrlo često nazivao, sve dok Kejsi nije obolela od raka jajnika od kojeg je 28. decembra 1991, samo dan nakon jedanaeste godišnjice braka, i preminula. Tišina i depresija zavladale su njihovim domom.

Slika

- Niko na ovom svetu ne može mi dati objašnjenje što je jedno tako divno stvorenje kao što je bila moja Kejsi učinila da bude tako kažnjena. Nikad to neću shvatiti. Uspesi u filmovima Tatica u suknji i Ljubavna veza ništa mi nisu značili, a toliko dugo sam ih čekao. Pa sad mi recite da život nije prokletstvo – posve slomljen nakon suprugine smrti izjavio je glumac koji je utehu sledećih nekoliko godina pronalazio u deci. I posao je bio dobar način da skrene misli s neprežaljene Kejsi pa u tom razdoblju nasleđuje glumca Timotija Daltona u ulozi Džejmsa Bonda. Za angažman u tom filmu, u kućni budžet stavlja više od dva miliona funti.

Slika

- Toliko su mi puta nudili tu ulogu da bi mi u poslednjem trenutku javili kako su se dogodile male izmene u scenariju. Zar su mislili da sam lud pa nisam shvatio kako su se odlučili za nekog drugog?! Moram priznati da mi to i nije previše smetalo, znao sam da će moj trenutak doći. Neki bi možda nakon tolikog natezanja digli ruke, ali ne i ja. Želeo sam da vidim što se krije ispod njegove površine, šta ga motiviše i čini ubicom. Ispunio sam svoju dugogodišnju želju i ponosan sam na Bonda - govori o svojoj omiljenoj ulozi koja mu je obeležila karijeru. Tokom devedesetih godina prošlog veka, veliki zavodnik nije imao uspeha samo na poslovnom, nego i na privatnom planu. Već na premijeri Zlatnog oka, u novembru 1995, Brosnan se pojavio u društvu američke novinarke specijalizovane za ekološke teme, Keli Šej Smit. Za nju su govorili da je samo prolazna avantura šarmantnom glumcu, baš kao što su to bile teniserka Monika Seleš i Barbara Orbison, udovica Roja Orbisona, s kojima je navodno bio u kraćim vezama. Privatni život išao je nabolje, kao i njegova karijera, pa tako 1997. briljira u još jednom filmu o neuništivom agentu, Sutra nikad ne umire. Za tu ulogu dobio je nagradu Saturn u kategoriji najboljeg glumca, a kako sam kaže, taj dan pamti i po tome što je ostavio svoj najveći porok - pušenje. U međuvremenu, 1998, osnovao je svoju produkcijsku kuću Irish Dream Time u kojoj je snimljeno nekoliko vrlo uspešnih filmova kao što su Krojač Paname i Afera Tomasa Krauna, rimejk istoimenog filma sa Stivom Mekvinom i Fej Danavej. U sledeće dve godine ređa uspehe sa filmovima Svet nije dovoljan i Umri drugi dan za koji je dobio vrtoglavih deset miliona funti, a zle jezike koji nisu verovali u iskrenu ljubav i poštene namere mlade novinarke, ućutkali su venčanjem koje su upriličili u avgustu 2001. godine.

Slika

- Moja deca i ja dugo nismo imali razloga za smeh, a otkako se u našim životima pojavila Keli, to je postala stvarnost i na tome joj večno hvala. Nema potrebe da se pravimo kako ne znamo koliko je hrabrosti toj mladoj prelepoj ženi trebalo da bi se odvažila na život sa mnom. Takođe, voleo bih da znate da za novi početak imam blagoslov pokojne supruge jer su Kejsine poslednje reči bile da ne ostanem sam nakon njene smrti. Iako imam novu životnu pratilju i prijateljicu s kojom ću deliti dobro i zlo, Kejsin duh zauvek će biti s nama i ona nikad neće biti zaboravljena - izjavio je o svojoj ženi glumac koji je ubrzo ponovno postao otac, a dečaku su dali ime Dilan Tomas.

Slika

Nakon svega, nije teško zaključiti da Pirs Brosnan, za kojeg kolege kažu da je izuzetno zgodan muškarac, ima pravo da bude jedan od onih smrtnika koji je, uprkos preprekama koje je život pred njega stavljao, svojom upornošću i nenametljivošću ipak pronašao put do sreće. A jedino je to važno.



Story

_________________
Slika


Vrh
Kalina
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 19 Mar 2013, 13:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15
Postovi: 490

OffLine
EVA MENDEZ: Ne privlače me sujetni muškarci (FOTO)

"Lepota može biti dosadna, pogotovo ako je muškarac non stop zaokupljen svojim izgledom .Onaj pravi se ne opterećuje svojom pojavom", rekla je atraktivna glumica

s

Američka glumica Eva Mendez rekla je da je ne privlače sujetni muškarci i da lepota ponekad može biti dosadna.

- Lepota može biti dosadna, pogotovo ako je muškarac non stop zaokupljen svojim izgledom – rekla je glumica magazinu ””San””.

Holivudska lepotica, koja je igrala u filmovima “Ljubavni terapeut” i “Bilo jednom u Meksiku”, istakla je da zna dosta glumaca koji su opsednuti razmišljanjem o svom izgledu.

- Pravi muškarac se ne opterećuje svojom pojavom- istakla je Eva koja je u vezi sa glumcem filmova “Beležnica” i “Vozač”, Rajanom Goslingom.


s

Govoreći o svojoj lepoti na filmovima, Mendezova je rekla da “seksepil može biti sjajan i moćan, sve dok tvoj lik ne postane samo to”.

- Seksepil je samo jedna od komponenti koje posedujem. To je nešto što proizilazi iz mene, kao što može da proizilazi iz mene i moja duhovita, vrckasta ili dramatična strana. To nije ono što sam ja – objasnila je ona.

Eva Mendez će se pojaviti zajedno sa Goslingom u filmu “The Place Beyond The Pines stars” čija se premijera očekuje 29. marta u SAD, a 12. aprila u Velikoj Britaniji.


telegraf

_________________
Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio.
To znači da više nisi vredan mog vremena.
Čarls Bukovski


Vrh
Kalina
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 19 Mar 2013, 13:04
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15
Postovi: 490

OffLine
Sandra Bulok: Bivši muž me je posle svega pozvao na svoje venčanje!

s


Džesi Džejms, biši muž poznate glumice, Sandre Bulok, bez imalo srama pozvao ju je na svoje venčanje sa profesionalnom vozačicom automobila Aleksis. Sandra je šokirana pozivom i vrlo je verovatno da će upravo zbog poniženja koje joj je priredio u braku, odbiti ovaj poziv.

Neverstvo Džesija, Sandra nikako nije mogla da preboli, što i dokazuje činjenica da ona ne želi ikakav kontakt sa svojim bivšim mužem. U jednom intervjuu, Džesi je izjavio da je njegovo neverstvo jako povredilo Sandru, da mu je žao, jer je voli, ali da je Ket von Di, mnogo bolja u krevetu.

- Čak i nakon razvoda, Džesi jedno vreme nije ostavio Sandru na miru. Stalno je davao izjave da se osećao praznim tokom njihovoh braka, a da mu je najviše smetalo to što se potpuno promenio kao osoba, jer je oženio tamo neku holivudsku zvezdu – rekao je izvor za magazin Sun.

Sandra verovatno nikada neće zaboraviti ovu njegovu izjavu, te iako su se razveli pre gotovo tri godine, ona ne odustaje od svog stava da kategorično odbije svaki pokušaj Džesija da joj se približi.

- Džesi se ipak trudio da na različite načine da nekako dopre do nje, ali je Sandra odbijala svaki kontakt. Možda je upravo ovaj poziv na venčanje, njegov način da se izvini i ponudi primirije – rekao je izvor blizak Džesiju.

Vrlo je verovatno da će Sandra odbiti ovaj poziv, izjavivši da samo budali može pasti na pamet da nešto ovako uradi, misleći na poziv za venčanje.

Svoju buduću ženu, Aleksis, kći milionera, Džona Paula, Džesi je upoznao na trkama automboila, te pošto dele istu strast, ubrzo su se zbližili. Nakon samo dva meseca, Džesi ju je i zaprosio.


Story

_________________
Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio.
To znači da više nisi vredan mog vremena.
Čarls Bukovski


Vrh
Kalina
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 19 Mar 2013, 13:10
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15
Postovi: 490

OffLine
Ešton Kučer se na setu ponaša kao razmažena diva

s

Poznati glumac, koji se proslavio ulogom u That 70s show, na setu serije Two and a half man, ponaša se hirovito – tera fanove, koji ga čekaju satima, stalno kasni, zahteva drugačiji tretman u odnosu na ostale na setu i svojim konstantnim zahtevima izluđuje kolege

Naime, popularni glumac Ešton Kučer optužen je da se bahato ponaša na setu serije Two and a half man, u kome glumi naslednika neponovljivog Čarlija Šina. Njegove kolege tvrde da tridesetpetogodišnji glumac, poznat i po svom razuzdanom životu, ni u pola nije toliko prijatan, koliko je bio Čarli Šin na snimanju.

- Čarli je bio problematičan, tu nam spora. Ali, koliko god da je bio zahtevan i imao svoje bubice, on bi uvek nalazio vremena da porazgovara ili da se slika sa svojim fanovima. Ešton, sa druge strane, ne želi nikakav kontakt sa njima. Čak ne želi da bude u njihovom okruženju – rekao je jedan od zaposlenih u seriiji.

Ešton Kučer i Demi Mur su u procesu razvoda, koji se sve više komplikuje, većim delom zbog podele imovine. Poznati glumac je trenutno u vezi sa mladom glumicom Milom Kunis, ali se ovih dana spekuliše da je i nju prevario sa jednom brinetom na festivalu SXSW u Teksasu. Prevara je bila glavni razlog razvoda Eštona i Demi, jer ona nije mogla da prevaziđe javnu sramotu. Ni Mila, niti Ešton se nisu oglašavali povodom ovog incidenta.


Story

_________________
Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio.
To znači da više nisi vredan mog vremena.
Čarls Bukovski


Vrh
Kalina
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 20 Mar 2013, 11:22
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15
Postovi: 490

OffLine
Met Dejmon: Sve više poznatih se priključuje kampanji za čistu vodu

s

Džesika Bil i Džejson Bejtman su poslednje slavne zvetde koje su se pridružile Met Dejmonovoj kampanji pod nazivom Toilet strike. Glumac poznat po ulozi Džejsona Borna, zavetovao se da neće ići u toalet, kako bi podigao svest o nužnosti da svi ljudi na planeti imaju pristup čistoj vodi.

Sajt Water.org bavi se problemom sa kojim se suočava 2.5 milijardi ljudi (skoro pola planete): ograničen pristup osnovnim sanitarnim uslovima. Zapanjujuća je sama činjenica da čak 700 miliona ljudi nema pristup čistoj, pijućoj vodi.

Kampanja, koju vodi Met Dejmon, očito je jedan vid šale, ali koja u svojoj biti nosi jednu ozbiljnu poruku: ne postoji nijedan razlog zašto je pola ljudi ove planete u 21. veku bez osnovnih sanitarnih uslova. Njegovi aktivistički klipovi pokreću na razmišljanje budeći svest mnogih, koji o ovom problemu nisu dovoljuno informisani. Dejmon je odlučio da kroz zavabni karakter dopre do ljudi i pokrene ih na razmišljanje.

U novom spotu kampanje, Džesika Bil, Džejson Beteman i Džoš Gad na duhovit način podržavaju Dejmona. Džesika Bil kaže da joj ovaj zadatak neće teško pasti, jer ona ionako ne ide u toalet, niti da se znoji, Džoš Gad tvrdi da u toalet nije išao već nekoliko dana i da oseća kako u njemu polako raste trol, a Džejson Bejtman kaže da koristi sudoperu za svoje fiziološke potrebe i da mu se porodica zbog toga već odselila.

Kreativno, inspirativno, duhovito, a opet sa dubokom porukom.


Story

_________________
Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio.
To znači da više nisi vredan mog vremena.
Čarls Bukovski


Vrh
Kalina
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 21 Mar 2013, 11:09
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15
Postovi: 490

OffLine
Dženifer Eniston želi da usvoji dete

s


Kako prenose strani mediji, popularna glumica navodno ozbiljno razmišlja o usvajanju deteta.

Glumica Dženifer Eniston ponovno se našla u medijima zbog informacije da je sa prijateljicom Šarliz Teron razgovarala o usvajanju deteta.

- Dženifer ozbiljno razmišlja o usvajanju kao alternativnom rešenju, ali nije sto posto sigurna jer želi da ima i svoje, biološko dete - rekao je izvor o glumici o kojoj se poslednjih sedmica dosta pisalo zbog navoda o trudnoći.

Isti izvor dodao je i da je glumica trenutno preokupirana organizacijom venčanja, ali još uvek nije poznato gde će se ono održati. Mediji spekulišu da glumica i njen verenik Džastin Tero planiraju dve ceremonije venčanja - jednu u Njujorku i drugu u Kaliforniji, ali par još uvek nije potvrdio ove navode.


Story

_________________
Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio.
To znači da više nisi vredan mog vremena.
Čarls Bukovski


Vrh
Kalina
Post  Tema posta: Re: Holivudske zvezde - ko, kad, gde, zašto, kako...  |  Poslato: 21 Mar 2013, 12:31
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 25 Feb 2013, 00:15
Postovi: 490

OffLine
DŽUDI DENČ PRIZNALA DA IMA PROBLEMA SA PAMĆENJEM
Uzima pilule da nauči tekst


Godine je sustigle! Britanska glumica Džudi Denč je priznala da uzima pilule koje pospešuju pamćenje kako bi zapamtila tekst uloge! Džudi, koja ima 78 godina otkrila je i da ima problema sa vidom zbog čega jedva da može da pročita scenario.

s

Glumica koja se proslavila u serijalu filmova o Džejmsu Bondu, najpoznatijem britanskom tajnom agentu, danas zavisi od prijatelja koji joj pomažu u čitanju scenarija.

„Ni sama ne znam kako mi uspeva da zapamtim tekst. Svako jutro uzimam pilule koje pospešuju pamćenje. Tako me je savetovao prijatelj sa ‘Kembridža’ i poslušala sam ga. Poslednjih godima mi je sve teže da zapamtim tekst“, rekla je Džudi za „Kanal 4“.


s

Ona je otkrila da ujutru pije pilule „eye q“, koje sadrže riblje ulje i masne kiseline omega 3 i omega 6. Proizvođač pilula tvrdi da pilule pomažu telu i mozgu da bolje funkcionišu.

s

Džudi je ranije izjavila da sve teže razaznaje lica i da ima problema sa čitanjem scenarija zbog makularne degeneracije, bolesti mrežnjače koja dovodi do gubitka vida. Uprkos zdravstvenim problemima Džudi tvrdi da ne planira uskoro da prestane sa glumom.

„Moja jedina želja je da nastavim sa poslom. Spremna sam da glumim kraljicu i skačem iz helikoptera ako se scena otvaranja Olimpijskih igara bude snimala za film“.


Alo.rs

_________________
Kad zaćutim, okrenem se i odem. To ne znači da si ti pobedio.
To znači da više nisi vredan mog vremena.
Čarls Bukovski


Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu

Ko je OnLine
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 100 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
Idi na:   


Obriši sve kolačiće boarda | Tim | Sva vremena su u UTC + 2 sata

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
DAJ Glass 2 template created by Dustin Baccetti
Prevod - www.CyberCom.rs
eXTReMe Tracker