Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kad prestanete plakati od smijeha naravno onda glasajte 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46193
|
Evo ja sada preslušavam zajedno s mužem pa ćemo glasati...može li tako... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mozes i komsije da zovnes..nasjeci malo mezetluka, izvadi domacu rakiju koju cuvas za posebnih prigoda..i dogovarajte se..samo se nemojte svadjati 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Ne mogu da prestanem da se smejem Najoriginalniji svakako BR 4, svaka cast za ideju  tri puta ga preslisavala Br 9, meni se ovo mnogo svidelo  otpevano bas onako..Lepa boja glasa, tonalitet...fino Br 7 odlicno takodje, lepa boja glasa... Br 1 ...hahhahahaha ludilo.. JBT, sad ne znam kako da glasam...Da li za originalnost ili za najbolje otpevano..nemam pojma..Kako god da glasam, bice mi zao sto ne mogu svima po 5 Al ajde...posto je tema Hajde da pevamo.. ovako cu 9-5 4-4 1-3 7-2 6-1
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
E da...dok Vi obavljate svoju Fprumsku duznost i glasate ja cu malo da se slihtam Admin timu...  Evo jedna pesma specijalno za SENKU... http://vocaroo.com/i/s1j8cWVV22YK
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: Ziri iz Zagreba je ovako glasovao: 1 bod pjesmi broj 11 2 boda pjesmi broj 10 3 boda pjesmi,neznam sad koji je broj,ovu sto je tip pjeva na tarzan engleskom,a mogao je i krmara prevest,hahahahahh 4 boda Molena isto neznam koji je broj pjesma 5 bodova uvjerljivo pjesmi pod brojem 2,i nemoj vise da se profesionalci natjecu,,,hahahahaha,i dobija interpretatorica 5o €.....
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Belgrade calling  8 - 5 11- 4 3 - 3 6 - 2 10 - 1 eto. svi zasluzuju max poena za trud, kvalitet i kreativnost. svaka cast svima, zaista.
|
|
|
|
|
|