|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
JOS DANAS....HAJDE LJUDOovi, SNIMITE TO I POSALJITE NA PP. TREBA VAM 15 MINUTA AKO NE I MANJE DA TO ODRADITE, A SMIJEH CE DOSTA DUZE TRAJATI ... IDEMO SE ZEZATI. Veceras kada izbacim pristigle prijedloge obecavam vam da cete se dobro nasmijati ha ha..budite dio zabave na vas nacin. Molena je napisao: e casualKO mogao si i bolje..moram biti iskrena i priznati. nisam bas odusevljena..ali vidim vec bice smijeha hahahaha vec su neki poslali svoje prijedloge..i sta reci znaci ljudi....zadatak je da se nasnimite kako hocete..pjevajte, repajte, recitirajte, zovnite komsijuU, komsijE,cijeli razrede treceg A sa razrednicom..budite kreativni i posaljite prijedlog za takmicenje koje je zabavnog karaktera naravno.Ovaj put casual je kao pobjednik izabrao pjesmu.... Aj didemo Rado, aj didemo duso, aj didemo Bela Rado dole do Morave.
Da vidimo Rado, da vidimo duso, da vidimo Bela Rado kako camac plovi... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ... oooo Boze PRIJEDLOGE SALJETE MENI NA PP DO PETKA 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nek si ti lijep...plagijatoru
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
oduvek bio, lepši od picopevca Toma
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ahaaaaa jesi jesi..i vidjeli ti sliku i culi ti glas ne kakAj
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
eeeeeeeeee..zivote...lutalico
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 7 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|