| Autoru | Poruka | 

| Вучица |  | 

| 

Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

| 

| хмм дал се фантазије у слова нижу   ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Emanuella |  | 

| 

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25

| 

| Вучица je napisao: хмм дал се фантазије у слова нижу   ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) nikako_________________ 

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Вучица |  | 

| 

Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

| 

| Emanuella je napisao: Вучица je napisao: хмм дал се фантазије у слова нижу   ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) nikakoпа ондак да чутим   ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)

|  | 

|  |  | 

|  | 

| miroslavkov |  | 

| 

Pridružio se: 23 Apr 2013, 13:22

| 

| sta dame misle o sexu koji je savrsen ali je zabranjen, kako to rijesiti najbezbolnije?sve sam sa njom probao od sexa na klupi , u diskoteci do kreveta...svaki je bolji od predhodnog...

|  | 

|  |  | 

|  | 

| siN bRutaL |  | 

| 

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

| 

| ...jae torbam a njoj glava u torbi..probo jednom..zamal nie manjkala..zaglavila joj se glava..    ... ...al kaze dae nedostatak vazduha ucinio da uzbudjenje bude preiako...

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Radisav_Oluja |  | 

| 

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07

| 

| Ne fantaziram.Necu sebi da dajem laznu nadu. 

|  | 

|  |  | 

|  | 

| lOOla |  | 

| 

Administrator

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:05

| 

| Сексуалне фантазије: О чему машта он, а о чему она Када је секс у питању, већина мушкараца и жена у ствари фантазира о истој ствари.преузето са smedia.rsНедавна студија Универзитета Гренада у Шпанији открила је да оба пола имају интимне и романтичне фантазије о истој ствари - сексу са њиховим партнерима.
 Незасита лепотица избола возача таксија ножем јер није хтео да има секс са њом
 Истраживачи су спровели анкету међу 2 и по хиљаде жена и мушкараца који су били у вези бар шест месеци и открили да скоро сви имају сексуалне фантазије и да су углавом о истој ствари.
 Мушкарци више времена посвећују сексуалним маштаријама и за разлику од женских "пријатних романтичних фантазија", више маштају о екстремнијим сексуалним активностима као што су групни секс и свингерај.
 Истраживачи наводе да су сексуалне фантазије потпуно природна ствар и да могу бити од користи у смислу богаћења сексуалног живота и у стварности.

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Molena |  | 

| 

*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

| 

| Da, te seksualne fanazije mogu biti od koristi, ali mogu i s*ebati. Fantaziras ti o sexu koji je nemoguc ili o partneru koji je nedostizan, ili on masta o bicevima a ona o milovanjima perom...ahhh, kakav kontrast. Ja fantaziram ono najnormalnije...e sad nekom je i to nenormlano vjerovatno  _________________
 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'

|  | 

|  |  | 

|  | 

| Radisav_Oluja |  | 

| 

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07

| 

| Sramote jedne.Umesto da fantazirate kako da unapredite vase znanje u oblastima:matematike,fizke,hemije,domacinstva,Oto-a,vi bi tu te bludne radnje.Stidite se. 

|  | 

|  |  | 

|  | 

| MAD BOOKSELLER |  | 

| 

rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

| 

| ебига, дозвољено је само до 60.000 карактера... 

|  | 

|  |  | 

|  | 

|  |