Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
casual je napisao: nastelovao sam snimanje bez tutnjave i mikrofonije, dosadicu vam nadalje i ubuduce http://vocaroo.com/i/s013qXEKIljoja ne mogu da cujem sada...ali vjerujem da ej mocno ako Senka daje sve desetke a i sada znamo da imas sexy glasiC he he e sad snimi opet za takmicenje sa sve novim efektima ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
casual je napisao: nastelovao sam snimanje bez tutnjave i mikrofonije, dosadicu vam nadalje i ubuduce http://vocaroo.com/i/s013qXEKIljo ..jel ovo diskretna najava još jedne pobede... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
U jeeeee Casual bravo ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Casual ![[ocene.gif] [ocene.gif]](./images/smilies/ocene.gif) bravo ....
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..možda nije mesto ovde da kačim, al' ne mogoh odoleti..
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
To ja sviram u pozadini Pa sto mi nisi dala da ti sredim zvuk, malo se losije cuje, ali sve u svemu lepo ! ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..hehe..pa trebao si se pre ponuditi ..sredi ti..mogu ja to opet napraviti..e a ima i tvoja oslikana...si video...cista ekskluziva.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Moras samo da mi das snimak ovog glasa koji je recitovao i uklopicu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) video sam oslikanu, evo sad gledam sa tvog kanala i one atribute sto si sklapala ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Zlobni je napisao: Moras samo da mi das snimak ovog glasa koji je recitovao i uklopicu ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif) video sam oslikanu, evo sad gledam sa tvog kanala i one atribute sto si sklapala ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) hehehe...šta bre sklapala...to početnički radovi...ćeš da vidiš dok se uštelim...ima da razvaljujem.. ..nemam samo glas već tvoje sviranje i glas ujedno..može li to..
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
E pa onda tesko da cu moci, jer ce se duplirati zvukovi.... I za atribute si upotrebila moju uspavanku ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif) Eeeee bas mi je drago ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif)
|
|
|
|
|
|