Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: Da slova tog forumasa imaju neku energiju je l osecate to ja da al ne znam opisati nebitno je l musko ili zensko,al valjda u glavi kad citam post nekad kao da mi se glas sam stvori i onda te energija i mene pokrene da lupim nesto
jer kad su svi onako "mrtvi" onda ni ja ne znam sta pisati ![[top88.gif] [top88.gif]](./images/smilies/top88.gif) jap mala....upravo tako!!! osjeti se energija..kakva god da je osjeti se kad s nekim mozes a kad ne mozes..kad neko nesto pise i kakvi su mu razlozi moze se to provaliti...energija energija gdje ona Marea ljubim je u dupence sto mi uvali ovu pravu rijec koju trazim vec dugo Megi ti si puna pozitivne energije..
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Julia je napisao: Molena je napisao: hahah dobre sa spuste na koljena kad ti puse a lose se samo saviju u struku
bezveze moram priznati
kvalitete: pa za pocetak recimo da je pismen..iako ni to ne treba da znaci da je los forumas ili da ima lose kvalitete...(individualno), da je kreativan bi bila glavna kvaliteta forumasa..valjda kao i u zivotu..bilo da se izrazavas na ovaj ili onaj nacin al sad meni nije jasno kakve to veye ima sa forumasima-forumasicama.. jel to moze i na forumu pa moze kako ne moze... e svasta s tobom...kako ne znas to jbm ti  opet si izostala kad se to studiralo..ali polako, nadolazis..vidim ja. ja sam redovno pod stolom ha ha ha savijena u struku, ali padnem i na koljena ha ha slusaj BA JuliJa...kani se corava posla i dogovaraj konkretno savijanje ako nista barem vrat da savijes hahahah
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Molena je napisao: Julia je napisao: Molena je napisao: hahah dobre sa spuste na koljena kad ti puse a lose se samo saviju u struku
bezveze moram priznati
kvalitete: pa za pocetak recimo da je pismen..iako ni to ne treba da znaci da je los forumas ili da ima lose kvalitete...(individualno), da je kreativan bi bila glavna kvaliteta forumasa..valjda kao i u zivotu..bilo da se izrazavas na ovaj ili onaj nacin al sad meni nije jasno kakve to veye ima sa forumasima-forumasicama.. jel to moze i na forumu pa moze kako ne moze... e svasta s tobom...kako ne znas to jbm ti  opet si izostala kad se to studiralo..ali polako, nadolazis..vidim ja. ja sam redovno pod stolom ha ha ha savijena u struku, ali padnem i na koljena ha ha slusaj BA JuliJa...kani se corava posla i dogovaraj konkretno savijanje ako nista barem vrat da savijes hahahah ma znam Moli..nego kako nego konkretno.. nego..pomislih da je tehnologija uznapredovala a ja nisam obavestena..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
To je isto kao i u reala kad gledamo da se druzimo sa pozitivnim osobama, jer nas zrace  Za mene su kvalitetni forumasi oni koji ce probuditi u meni nesto (msm u pisanje) da li pozitivno ili negativno al nesto novo gdje cu ja sama ostati bez teksta i reci cu "JA OVO NAPISALA" al pametujem ne mogu se prepoznati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mogu ti reci megi da si nekako sazrela..kao forumas...  al se i pored svih nekad napisanih reci..uvek moglo , ko je zeleo naravno, osetiti ono nesto neiskvareno..cisto ..decije..
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
to je zato sto ja tako zracim Megi 
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: to je zato sto ja tako zracim Megi  ko nuklearka ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
atomska sestro atomska.... 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa jeste Molena moguce da i ukradem nesto iz vaseg pisanja ja to radim, pa pamtim Julia pa jbt 3 godine na netu ne moze covjek uvjek biti isti opet je to kao i u reali znas ono-kad se ne ponasas svugdje isto negdje si ozbiljan a negde se otkacis
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
tako je Megi..bilo bi smijesno da se ne mijenjas tek tada bi neko pomislio da nisi normalna
sve je to normalno
|
|
|
|
|
|