|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Da ne pise o sebi, niti istinu niti lazi da se sali, msm da je to dovoljno. Kao ja,naprimjer,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
To se podrazumeva. tako da ne vredi tebe navoditi
Mada mogu napisat duzi tekst kakav ne treeba da bude ako nekog zanima
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
da ume da vodi opustenu konverzaciju, bez cinizma , ironije, ponizavanja drugih, da na forumu ne leci komplekse, da bude duhovit ...itd
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
Julia je napisao: da ume da vodi opustenu konverzaciju, bez cinizma , ironije, ponizavanja drugih, da na forumu ne leci komplekse, da bude duhovit ...itd Julija..ti mene opisa,samo da jos dodam..ortodoksni materijalista..
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Julia je napisao: da ume da vodi opustenu konverzaciju, bez cinizma , ironije, ponizavanja drugih, da na forumu ne leci komplekse, da bude duhovit ...itd Znaci kvalitetan forumas ne postoji
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
mmm je napisao: Julia je napisao: da ume da vodi opustenu konverzaciju, bez cinizma , ironije, ponizavanja drugih, da na forumu ne leci komplekse, da bude duhovit ...itd Julija..ti mene opisa,samo da jos dodam..ortodoksni materijalista.. pa znam te..i opisujem te...jbt jel smo nasi ili nismo
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
MeGi je napisao: Julia je napisao: da ume da vodi opustenu konverzaciju, bez cinizma , ironije, ponizavanja drugih, da na forumu ne leci komplekse, da bude duhovit ...itd Znaci kvalitetan forumas ne postoji Megi..pa ti si po meni kvailitetan forumas..ne lecis komplekse, nisi cinicna nisi ironicna..volis da se zezas..onaj ko te razume..shvatice.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
|
|
mmm
|
|

rang

Pridružio se: 21 Sep 2012, 23:56 Postovi: 4935
|
haha Julija,jest ..svi smo nasi samo jasi..
vidi ove Megi..nista ne veruje..antihrist..
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
E pa sad Julia u krivu si nekad svesno i nesvesno smo ironicni ahaha pozz mmm ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 38 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|