Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
jes vala,ja probala,upisa se sama sebi
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
tako i treba fora je da bude sto vise predloga. samo rokajte nismo na prvom glasu srbije. camac plovi raaaadoooooooooo ne izlazi mi iz glave 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Znaci reci su: Aj didemo Rado, aj didemo duso, aj didemo Bela Rado dole do Morave. Da vidimo Rado, da vidimo duso, da vidimo Bela Rado kako camac plovi... i sta sad mi heavy metalci da radimo? Zakuc'o si me Casual al' cu smislim nesto valjda, ne zvao se ja Zlobni ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Poslala ![[pacov.gif] [pacov.gif]](./images/smilies/pacov.gif)
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
sta opet saljete, u vojsku vas poslalo
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e casualKO mogao si i bolje..moram biti iskrena i priznati. nisam bas odusevljena..ali vidim vec bice smijeha hahahaha vec su neki poslali svoje prijedloge..i sta reci znaci ljudi....zadatak je da se nasnimite kako hocete..pjevajte, repajte, recitirajte, zovnite komsijuU, komsijE,cijeli razrede treceg A sa razrednicom..budite kreativni i posaljite prijedlog za takmicenje koje je zabavnog karaktera naravno.Ovaj put casual je kao pobjednik izabrao pjesmu.... Aj didemo Rado, aj didemo duso, aj didemo Bela Rado dole do Morave.
Da vidimo Rado, da vidimo duso, da vidimo Bela Rado kako camac plovi... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ... oooo Boze PRIJEDLOGE SALJETE MENI NA PP DO PETKA 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Zlobni je napisao: Znaci reci su: Aj didemo Rado, aj didemo duso, aj didemo Bela Rado dole do Morave. Da vidimo Rado, da vidimo duso, da vidimo Bela Rado kako camac plovi... i sta sad mi heavy metalci da radimo? Zakuc'o si me Casual al' cu smislim nesto valjda, ne zvao se ja Zlobni ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) let's go rado baby to the river moravaaaaaa 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..na prvu loptu delovalo mi lako..al' šipak...i komšija se čudom čudio kad video šta mu valja da peva..
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
casual je napisao: nastelovao sam snimanje bez tutnjave i mikrofonije, dosadicu vam nadalje i ubuduce http://vocaroo.com/i/s013qXEKIljoVauuu...svaka čast... ![[ocene.gif] [ocene.gif]](./images/smilies/ocene.gif)
|
|
|