Autoru |
Poruka |
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46189
|
Vuki bona odrecituj...pa nek miksaju...
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Iskra je napisao: e da ne bude da miniram ovu temu ja ču se smejem i za vas msm nije tema zadata ovo je proba samo http://vocaroo.com/i/s00TCu9MunW8 ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) Da ne zatrpam... ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Vuki bona odrecituj...pa nek miksaju... после моје Даде мсм и рецитација је Даде екстра...фенооменалнооо мориии дифноооооооооооооооо да знаеш идем данас да чоркирам едан микрофонко има пуста Морава да се исправи од муку ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
me zekiš a.. ako ako dugo sam odolevala da snimim ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Minnie je napisao: debilko je napisao: Ja već celo jutro pevam, Ivanova Korita, sa tekstom iz mog potpisa. .. cas....evo ti ideje... hbg..nema mu ovde potpisa...ček da nađem... ..e'o... "ne pomazu piksi, deja, ni trofeji iz muzeja, ni cigani iz pireja, ne pomaze kurvi nista, a mnogo je ona htela, titula je crno-bela"jel sam ti rekla da te VOLIM ![[srce.gif] [srce.gif]](./images/smilies/srce.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
casual je napisao: necemo to, nije prikladno karakteru ovog foruma  Molena mi je pojasnila da nema nasnimavanja, jednostavno otpevate prvu strofu i refren i to je to. ko zeli moze i celu da otpeva. a kome se salju predlozi, to ne znam  Minnie ili Molena ce valjda to reci. evo moze ovo, dole do Moraveeeeeeee, da vidimo Radoooo, da vidimo duuuuso, da vidimo bela Rado kako camac plooooviiii aj sad  ajme meni kad pocnem da zapevam ![[krstise.gif] [krstise.gif]](./images/smilies/krstise.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Iskra je napisao: e da ne bude da miniram ovu temu ja ču se smejem i za vas msm nije tema zadata ovo je proba samo http://vocaroo.com/i/s00TCu9MunW8 ![[zid.gif] [zid.gif]](./images/smilies/zid.gif) wuhuuuuuuuuuuuuuuu naebali ste 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ko je pobjedio, i sta je novi zadatak?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
casual,broj 6,predlog je gore
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Stvarno je Cas najbolji bio...a al ga zadade jbt...pa onaj Bebek zagudio...auuuu... ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|