Autoru |
Poruka |
Banana-Men
|
|

Pridružio se: 08 Mar 2013, 20:33 Postovi: 29
|
Pod zvjeeeeezdaaaaaaaaaaaaaaama si zaaaaaspalaaaaaaaaaaaaaaaa....
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
http://vocaroo.com/..bananko...e'o ti link...mora da ti čujemo glas...ne računa se slovno zavijanje...
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
sta cu kad umem da iskukam  ali sobzirom da je glasanje bilo poludirigovano (Minnie mi obecala pobedu)  necu da slavim previse... aj smislicu nesto i postaviti i sve to cu poslati Moleni pa vi njoj saljite vase snimke. ja to za dve godine ne bih savladao
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
casual je napisao: sta cu kad umem da iskukam  ali sobzirom da je glasanje bilo poludirigovano (Minnie mi obecala pobedu)  necu da slavim previse... aj smislicu nesto i postaviti i sve to cu poslati Moleni pa vi njoj saljite vase snimke. ja to za dve godine ne bih savladao ...pobeda zaslužena... ..pohiti sa zadatkom baš sam raspevala glas... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
nemoj da pevaju opet komsije, rodbina sira i uza 
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
casual je napisao: nemoj da pevaju opet komsije, rodbina sira i uza  ..moraće..kad vec ne stižem da nagovorim forumaše...s okruženjem mi lako...samo ih pritegnem i zapevaju... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
debilko je napisao: Ja već celo jutro pevam, Ivanova Korita, sa tekstom iz mog potpisa. .. cas....evo ti ideje... hbg..nema mu ovde potpisa...ček da nađem... ..e'o... "ne pomazu piksi, deja, ni trofeji iz muzeja, ni cigani iz pireja, ne pomaze kurvi nista, a mnogo je ona htela, titula je crno-bela"
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ел че овде само да се пефка м ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ел може и неки инсерат из филМка ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
|