Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Casual, svaka čast druze čestitam na pobedi
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Molena je napisao: PRIJEDLOG BR 1 = Minnie PRIJEDLOG BR 2 = Zlobni PRIJEDLOG BR 3 = Komsija od Minnie ha ha ha ( kakva lujka..angazirala komsiju da pjeva za nas..to se zove trud..i umal' ne pobjedi)  PRIJEDLOG BR 4 = Molena PRIJEDLOG BR 5 = Megi PRIJEDLOG BR 6 = casualGlasali ste na sljedeci nacin : ( jbt kao da Euroviziju vodim) 
Izuzetna mi je cast i zadovoljstvo sto je bas na ovoj temi pobjednik prvog kruga takmicenja onaj koji se trudi i pobjedu istinski zeli jedan i jedini...koji nije ni znao koliko je dobar dok se sa mnom nije upario he he CASUAL  E mladicu...ti zadajes iducu pjesmu koja ce da se pjeva ili sta vec..moze i da se recitira kao sto rekoh, repa ili zvizdi..svejedno. Budi obazriv na izbor pjesmice..sve je dopusteno, ali treba nam nesto za pocetak sto ce zapaliti ove sire narodne mase da puste svoje glasice..dosta je bilo sisica 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Cestitam Casual majstore ! Svaka cast, sad znas koje ti takmicenje ide od ruke ![[ocene.gif] [ocene.gif]](./images/smilies/ocene.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
Pridružio se: 14 Maj 2012, 03:37 Postovi: 7901
|
..tja..rekoh ti napiši umesto komšije trile, da vidimo kako će se brani... ...e cestitam casualu, navijala sam za njega.. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) ...Zloćku niko nije ni blizu...al' nije zdravo da odmA' pobere lovorike..posle ga ne bi ni čuli ni vid'li.. ...Moli...evo priznajem..i ja sam mislila da je cetvorka Mojne... ...Megi nas odzviždala maestralno... ..Pic....ne obožavam te, do daljneg...bio si obećao... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
Zlobni je napisao: .a đe sam ti bila ja... ..a fora mi drugo ime... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Minnie je napisao: Zlobni je napisao: .a đe sam ti bila ja... ..a fora mi drugo ime... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Ja sam mislio da ti i Molena niste ni pevale ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
Pa bio tezak zadatak... ko moze Molenu da prati uopste ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif) Ako bude veci izbor pesama sledeci put bice i vise takmicara... ![[migg.gif] [migg.gif]](./images/smilies/migg.gif)
|
|
|
|
|
Minnie
|
|

FORUMAŠ I PO
|
..nadam se da će casuel odabrati inspirativiji zadatak... ..zanimljivo je i to sa vecim izborom pesama... Molena je napisao: PRIJEDLOG BR 1 = Minnie PRIJEDLOG BR 2 = Zlobni PRIJEDLOG BR 3 = Komsija od Minnie ha ha ha ( kakva lujka..angazirala komsiju da pjeva za nas..to se zove trud..i umal' ne pobjedi)  PRIJEDLOG BR 4 = Molena PRIJEDLOG BR 5 = Megi PRIJEDLOG BR 6 = casualGlasali ste na sljedeci nacin : ( jbt kao da Euroviziju vodim) 
Izuzetna mi je cast i zadovoljstvo sto je bas na ovoj temi pobjednik prvog kruga takmicenja onaj koji se trudi i pobjedu istinski zeli jedan i jedini...koji nije ni znao koliko je dobar dok se sa mnom nije upario he he CASUAL  E mladicu...ti zadajes iducu pjesmu koja ce da se pjeva ili sta vec..moze i da se recitira kao sto rekoh, repa ili zvizdi..svejedno. Budi obazriv na izbor pjesmice..sve je dopusteno, ali treba nam nesto za pocetak sto ce zapaliti ove sire narodne mase da puste svoje glasice..dosta je bilo sisica 
|
|
|
|
|
|