Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 01 Jul 2025, 18:28

Autoru Poruka
Astra
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 19 Feb 2013, 10:10
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Pridružio se: 13 Apr 2012, 02:58

Vukašin Brajić – Mogli smo sve...

Slika

Vukašin Brajić snimio je video spot za pesmu “Mogli smo sve”, koji je delom sniman u Čorba kafeu i na beogradskim ulicama. Nekadašnji učesnik takmičenja “Operacije trijumf” uskoro objavljuje svoj prvi studijski album.

Scandal

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 21 Feb 2013, 23:14
Korisnikov avatar
Born to die

Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 23 Feb 2013, 05:34
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

VIDEO: Severinin spot za pesmu „Dobrodošao u klub“

Najvažnije mi je da publika koja dođe na koncerte ode kući puna ljubavi i da lepo sanjaju. Preplašena sam jer ne znam hoću li moći da igram, rekla je pevačica

Slika

Hrvatska pevačica Severina je u petak na konferenciji za medije, koju je vodio voditelj Oliver Mlakar, najavila svoju turneju “Dobrodošao u klub 2013.” i premijerno predstavila spot za istoimenu pesmu.

- Najvažnije mi je da publika koja dođe na koncerte ode kući puna ljubavi i da lepo sanjaju - rekla je pevačica, čiji su koncerti uvek audiovizualni spektakli.

Severina je istakla da je veoma uplašena jer ne zna kako će ispratiti plesnu grupu koja nastupa sa njom.

- Preplašena sam jer ne znam kako ću pratiti plesnu grupu Maestro iz Slovenije koja će biti sa mnom na turneji - Severina

Severina je oko sebe okupila uglavnom muški tim u sastavu Goran Lisica Fox, Tomaž Pandur, Marko Mitanovski, Edvin Softić i Tomica Petrović, koji je i u petak s njom ponosno predstavljao ovaj veliki projekt, zbog čega im je ona podelila medalje za hrabrost.

Osim medaljama, Seve je Tomaža, Edvina i Tomicu iznenadila tortama koje je, kako reče, ispekla za njih jer - oni to zaslužuju.

- S obzirom na to da je ovo vrlo skup projekt, morali smo dogovoriti idućih nekoliko angažmana za Novu godinu, pa tako već sada znamo da je za Novu, 2014. godinu Severina u Budvi rekao je Tomica dok je Severina u šali dodala kako će zbog financijskog izdatka zbog projekta uskoro morati početi da peva i na svadbama.

Kostimografiju potpisuje Marko Mitanovski, koji je sarađivao s Lejdi Gagom, Bijonse, a koji se našalio kako će sa Severinom biti jednostavno.

- Lakše će mi biti da radim kostime za Severinu nego za Bijonse, trebaće manje materijala za područje oko bokova - rekao je Marko.

Velika Sevkina regionalna turneja počinje u Rijeci 23. marta, nastavlja se u beogradskoj Areni 30. marka, Seve potom putuje za Arenu Boris Trajkovski u Skoplje, gde peva 13. aprila.

Novosti

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 24 Feb 2013, 01:04
Korisnikov avatar
Born to die

ZELJKO JOKSIMOVIC - LUDAK KAO JA

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 06 Mar 2013, 16:11
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

Poslušajte: Kemo i Teška industrija pevaju Majske kiše

Grupa slavi 40 godina rada, a pesmi im je napisala Ivana Maglica, koja je njihov veliki fan

Slika

Grupa Teška industrija i sarajevski pevač Kemal Monteno snimili su duet "Majske kiše", koju je napisala Ivana Maglica, fan Teške industrije, a pesmu im je poslala na Fejsbuk.

Grupa je na jubilej 40 godina rada odlučila da obraduje obožavaoce novom pesmom za koju je muziku napisao Vedad Hadžiavdić, a aranžman potpisuju Hadžiavdić i Igor Ivanović. Ivana Maglica

Teška industrija osnovana je 1974. godine u Sarajevu na inicijativu klavijaturiste Gabora Lenđela. Originalnu postavu su činili Ivica Propadalo, Vedad Hadžiavdić, Senad Begović i vokal Fadil Toskić.

Peteročlanu postavu Teške industrije danas čine Lea Mijatović, Ivica Propadalo, Vedad Hadžiavdić, Frane Šokić i Robert Domitrović.

Kurir

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 07 Mar 2013, 00:17
Korisnikov avatar
Born to die

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 10 Mar 2013, 03:36
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Vrh
siN bRutaL
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 10 Mar 2013, 03:41
Korisnikov avatar
...
...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36

Vrh
MeGi
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 11 Mar 2013, 23:38
Korisnikov avatar
Born to die

Vrh
Astra
Post  Tema posta: Re: Najnovije pesme i spotovi uz po koji trač i komentar  |  Poslato: 15 Mar 2013, 08:33
Korisnikov avatar
Administrator
Administrator

Ivana Banfić: Spot za “Zlatno pravilo” je najemotivniji video koji sam do sada snimila!

Srbija-forum

Popularna hrvatska pevačica Ivana Banfić snimila je spot za pesmu “Zlatno pravilo”. Pevačica se na scenu vratila sa novim singlom za koji je snimala spot u Zagrebu, Varaždinu i Rijeci, a u prvi put u svojoj karijeri Ivana je u ovom video klipu pokazala kako je izgledalo njeno detinstvo kroz stare fotografije. “Uživala sam u radu sa jednom pozitivnom i veselom ekipom mladih entuzijasta – umetnika i ustupila sam im svoje privatne snimke iz najranijeg detinjstva za neke delove videa. Ovaj video je najemotivniji spot koji sam do sada snimila. Pomalo šokantan…”, rekla je Ivana Banfić.

Svet

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu