Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Ne poznaje me a i ne znam sto je uopste to napisala kad ovih dana ok pisemo msm da ima neke cudne momente da napada ljude bez razloga al aj neka joj,proce je valjda  a gledaj ti sebe kakav si, vaki ,naki nikakvi 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
MeGi je napisao: Ne poznaje me a i ne znam sto je uopste to napisala kad ovih dana ok pisemo msm da ima neke cudne momente da napada ljude bez razloga al aj neka joj,proce je valjda  a gledaj ti sebe kakav si, vaki ,naki nikakvi  e nemoj da ja sad odem definitivno ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahah picard bas ste neki molim Vas upristojite se
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
ma mozda bi' ja i otišao, al' ono glupo mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahaaa neces da odes jer znas da ce mnogi liti suze za tobom 
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
aha, kak' ne
a vidjet' ćemo svi ćemo mi kad tad otić'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nemoj tu tuznu temu rasplakaces me  Ja odlazim sada, al vracam se suta LN sanjaj me ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

|
a tako je, šta sad laku noć megaČ 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Laku noc Picard ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
uh...utjece itekako ne forum...ali cijelo ovo moje uvlacenje u net svijet pa onda i forum je ostavilo velik trag na moj real life...ne mislim na svakodnevnicu..nismo djeca. Ali onako....povezes se s nekim ljudima koji ostave traga u tvom zivotu...ne u net zivotu, nego ostave trag u tebi kao osobi. Cim covjek gasenjem kutije razmislja o nekim ljudima iz kutije znaci da je to nesto ili da je taj neko ostavio utjecaj na njegov zivot. Kada podjes da razmisljas..pozelis da se javis, da pozdravis..da posaljes sms na forum da mozes....sve su to naznake da ima utjecaja i na real life. Koliko je to dobro ili koliko je lose...sve je individualno. Svi znamo koliko dajemo sebe ovdje...ali nekada granicu jednostavno ne vidis kao ni u reali....Ali na kraju, kako sve dodje tako ce valjda i sve proci...kao i u reali. Ne treba se s*ebavati nekim stvarima unaprijed...jednostavno se prepustis i uzivas ako uzivas.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|