Drage moje,srca ovog foruma,stiglo cveće,fatajte iz kamiončića,svako svoje,
ne dirajte ovo najveće to je za Senku,ona nek se bori sa tim kao sa nama,ide joj,ovaj ljimun,to je za Molenu,malo joj tamo onog voća što ima,
pa nek se nadje,ovo desno od limuna to je za Emu,neki klikeri vise,pa,nek je podsećaju na... Ovo žuto,iza klikera mi liči na mimoze,to neka uzme Vuki,to ostavlja sve žuto po rukama,hoću reći trag ko njeno piskaranje,e ovo pored limuna,levo,u ovom celofanu,to je za Iskru,uzi si,dovoljno je veće od Veslija pa neka ga se plaši,ovo ispod celofana,ovaj žuti žbun neka uzme Najka,ne liči na gerbere,al poklonu se u zube ne gleda,levo,crvene lale su za Tw,nisu ruze i nije od NJEGA al to ti to,ne zakeraj,od srca je,ove žute lale su za SHE jer je lolem,ovo plavo ipod lala su ljuMbičice to je za Minku,daću ja njoj ljubičicu zakeralicu,do ljubičica ovo levo roze to je za Just,slaže joj se uz kriglu,ispod crvenih i zutih lala su neke rozikaste,to je za Megić,naš cvetić,desno od crvenih lala su dva buketa narcisa,to je za Janu i Klaru,Lila,za vas drvo života do narcira sa leve i Iskrinog sa desne strane,Juliška za tebe ljubičanstvena gladiola izmedju Ikrinog u celofančetu i limuna,Nikita darling,vidis ispod crvenih lala jedan beli cvetic,da,gerber beli za tebe,da turis u te ruse kose. E tako,da ste vi meni tako blesavo, živozdave!

I da,evo još malo cveća,danas je taj dan,zašto da se štedimo,samo široko.
Po cvetić još za ASG,Aniku,Malu,Miss Helen,Nušu,Mareu,Grešnicu,Gogu,Estrellu i naravnooooo Nenuuuuuuu!
Kad je bal nek je maskembal,Laza časti,hvatajte svaka svoje i kolji voda vri,prsti da se polizu,aj u zdravlje vam bilo!