Autoru |
Poruka |
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: SHE je napisao: nuša je napisao: SHE je napisao: ti bre nuso jedno vece pises normalno jedno te covek nista ne razume razumiješ li me sad što pišem? malo,al ne razumem zasto to pises ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) naslov je "otvorite dušu", istina da vas ne znam a i svejedno mi, svaki pametan savjet bi dobro došao. Ne opravdavam se što uglavnom ćutim i ne mješam se, kao ja eto to ne razumijem. Tako bi rado očitala majci i sestrama lekciju, ali bi stim stvorila sebi, možda i djeci neprijatelje za sav život. Ozbiljna sam. Lakše mi ovako nego se sa susjedama ispričavat, name važim za jako povjerljivu i odanu osobu, kao obično ja nemam pojma.  )) e to rekoh u prethodnom postu
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pa dobro i ja sam rekla izvini
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
ma o.k. SHE....nekad je stvarno lakše otvorit se ovde nego tamo....
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
dusa mi spava oprostite moram u krevet ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
|
laku noć....odmori dušu svoju
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
SHE je napisao: pa dobro i ja sam rekla izvini sve ok. SHE, vidjela sam te na atributima, vjerujem da si bačva emocija učahurena u vražićka. bit ćemo mi prave druge za izvjesno vrijeme ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
joooJ sto me boli glava!jbm ti glavu!i bas danas da se pokvari kad mi je praznik 
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Mojne je napisao: .. rekla mi ružnu reč Ma koja to nanu li joj naninu,,hahahahahah
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|