Autoru |
Poruka |
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
vuja kojic je napisao: nuša je napisao: i ja razmišljam kao i vi, ali se bojim da bi problem moje prijateljice mogao preč na mene. Izgleda da sam jedina koja ne guštam u tuđoj nevolji pa ne komentiram okolo, žena mi reče da bih došla kod mene 10-dana na oporavak. Naravno bila bi odvojena od mene ali u mojoj kući. Tu me se već određuje, nehotično stvaranje prijatelja i neprijatelja, a u ovom slučaju nitko tu nije dovoljno iskren. Cijela obitelj a nije da ih je malo legla bi mi na vrat. Žena jest bolesna ali ne i luda. Prošla sam razna čudesa, vjerujte ovo me ozbiljno smeta. Drugo je o tuđim nevoljama čitati a drugo biti u njih bez svoje volje umješan. ako sam razumeo jel došla iz tvog zavičaja ili ? ne domaća ženskica, muž joj je bio moj prijatelj iz mladosti, ustvari više prijatelj moje braće.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
aaaau, a stric je bio ujakov otac,
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
šta si ti preturila preko glave rešićeš i ovo,ne sumnjam....
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
SHE je napisao: ti bre nuso jedno vece pises normalno jedno te covek nista ne razume razumiješ li me sad što pišem?
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
Trile je napisao: aaaau, a stric je bio ujakov otac, beži bre...ne zajebavaj....promijeni avat MOLIIIM TEE!!!!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
nuša je napisao: SHE je napisao: ti bre nuso jedno vece pises normalno jedno te covek nista ne razume razumiješ li me sad što pišem? malo,al ne razumem zasto to pises ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: šta si ti preturila preko glave rešićeš i ovo,ne sumnjam.... Ja hoću, (ćutnjom i nerazumijevanjem) ali isto tako znam da se njoj dobro ne piše. Meni će naravno ostati tuga zbog uništena života jedne žene, a koja je svojevremeno bilo veliki čovjek.
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
SHE je napisao: nuša je napisao: SHE je napisao: ti bre nuso jedno vece pises normalno jedno te covek nista ne razume razumiješ li me sad što pišem? malo,al ne razumem zasto to pises ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) možda joj lakše da podeli sa nama nego da viče na pučinu
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
SHE je napisao: nuša je napisao: SHE je napisao: ti bre nuso jedno vece pises normalno jedno te covek nista ne razume razumiješ li me sad što pišem? malo,al ne razumem zasto to pises ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) naslov je "otvorite dušu", istina da vas ne znam a i svejedno mi, svaki pametan savjet bi dobro došao. Ne opravdavam se što uglavnom ćutim i ne mješam se, kao ja eto to ne razumijem. Tako bi rado očitala majci i sestrama lekciju, ali bi stim stvorila sebi, možda i djeci neprijatelje za sav život. Ozbiljna sam. Lakše mi ovako nego se sa susjedama ispričavat, naime važim za jako povjerljivu i odanu osobu, kao obično ja nemam pojma.  ))
Poslednji put menjao nuša dana 08 Mar 2013, 01:29, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|