Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
i ja imam skajp na telefonu pa me niko ne zove!!! malo sam htela da cestitam 8.mart,al sam prvo mislila da je 7. eeee kad sam shvatila da je 6.,nastavila sam dalje
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
SHE je napisao: i ja imam skajp na telefonu pa me niko ne zove!!! malo sam htela da cestitam 8.mart,al sam prvo mislila da je 7. eeee kad sam shvatila da je 6.,nastavila sam dalje ne brigaj, ja sam fulala cijelu godinu....i čak platila kaznu zbog nespravne papirologije...nisam voljela pisat 2012 ...za ubit!
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: SHE je napisao: i ja imam skajp na telefonu pa me niko ne zove!!! malo sam htela da cestitam 8.mart,al sam prvo mislila da je 7. eeee kad sam shvatila da je 6.,nastavila sam dalje ne brigaj, ja sam fulala cijelu godinu....i čak platila kaznu zbog nespravne papirologije...nisam voljela pisat 2012 ...za ubit! ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) bila dobra godina sigurno,,,,,,
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
sve nekako al' ovo citiranje nikako...znači citat puta 4...matematika u gluvo doba.... tctctc;)))))
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: sve nekako al' ovo citiranje nikako...znači citat puta 4...matematika u gluvo doba.... tctctc;))))) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) broji seko broji.....jel se može hodati u majici kod vas?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: nuša je napisao: sve nekako al' ovo citiranje nikako...znači citat puta 4...matematika u gluvo doba.... tctctc;))))) ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) broji seko broji.....jel se može hodati u majici kod vas? hahahahaha.... moram ćutat ![[kasljuc.gif] [kasljuc.gif]](./images/smilies/kasljuc.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
evo sad sam skockala avatar ako me pitate bas da vam kazem nisam zadovoljna jok!!!znam da moze bolje al da me besis,ako znam kako
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
|