Autoru |
Poruka |
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
nuša je napisao: Jel' slavi netko 8-mi mart? slavim ja svim ljudima zenske vjeroispovjesti sretan8.mart ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
nisam bre smotana nuso  Cekkaj ema idi na spomenar da se obradujes,ja licno pisala 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
videh da mi nudis golu kitu zahebala si se vise volim kes od kite ha
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
SHE je napisao: nisam bre smotana nuso  Cekkaj ema idi na spomenar da se obradujes,ja licno pisala  nisi...hmhmmm...zraknula sam ti emotivnu strančicu....nego skini tu ljušturu vraga, slatkiš si i šteta da igraš grdosiju....sorry ![[smiley1290.gif] [smiley1290.gif]](./images/smilies/smiley1290.gif)
|
|
|
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Emanuella je napisao: nuša je napisao: Jel' slavi netko 8-mi mart? slavim ja svim ljudima zenske vjeroispovjesti sretan8.mart ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Marea dobro nam dosla na forum ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) eto ti kita
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
aaaaa znala sam da cu da zaboravim nesto!nisam namerno izostavila parice,cek sad cu da idem da popravim!!! 
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Zna li neko kako se izlecuje od bolesti savremnog doba "popizditis" ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
Nikita je napisao: Zna li neko kako se izlecuje od bolesti savremnog doba "popizditis" ? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif) ja znam roknes uzrok popizditisa ja ti zavrsim poso za 100e ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
Marea
|
|

rang

Pridružio se: 06 Mar 2013, 19:04 Postovi: 596
|
Emanuella je napisao: Marea dobro nam dosla na forum ![[flower.gif] [flower.gif]](./images/smilies/flower.gif) eto ti kita Jooj hvalaaa...
_________________ Toliko uglova. U meni. Nekoliko nas hronoloski poredjanih neumoljivo probijamo jedna drugu. Margita (Osecanja. O. Secanja.)
|
|
|
|
|
|