|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Majketi Megi sta ti znaci solo umjetnik,bauahahahhahaha
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
DA
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Bradpresto Pitt je napisao: Majketi Megi sta ti znaci solo umjetnik,bauahahahhahaha to znaci kad sam probijas led, drugi ti nisu potrebni jer imas pamet cjelog sveta......takav si ti ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li svira piano vrlo dobro?
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
DA
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Majketi Megi sta ti znaci solo umjetnik,bauahahahhahaha to znaci kad sam probijas led, drugi ti nisu potrebni jer imas pamet cjelog sveta......takav si ti ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) I to je solo umjetnik,,hahahahaahahha,jesi li to smislila solo umjetnik,,,,,,o Bože,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li nosi naocare?
je l onaj EC
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
DA DA
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Majketi Megi sta ti znaci solo umjetnik,bauahahahhahaha to znaci kad sam probijas led, drugi ti nisu potrebni jer imas pamet cjelog sveta......takav si ti ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) I to je solo umjetnik,,hahahahaahahha,jesi li to smislila solo umjetnik,,,,,,o Bože,,,, Da ja sam smislila taj izraz Imas li neki problem? Ne budi ljubomoran na mene, nisam ti ja kriva sto ti ne znas smisliti nove izraze pa da nose toj pecat ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Molena je napisao: DA DA Pogodila sam sama a evo sadd je l to ELTON JohN 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 54 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|