Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Molena je l povezan sa metal muzikom?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Pustit to Megi jel se stavljaju slike tamo,to mi reci,,, pitt imas temu pa gledaj sto mene pitas aj bar da me placas za neke informacije pa da ti i kazem , a ovako shipak Prati temu da vidis kako pogadjam
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ne Megi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Da li je ikada napisao pesmu?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Pustit to Megi jel se stavljaju slike tamo,to mi reci,,, pitt imas temu pa gledaj sto mene pitas aj bar da me placas za neke informacije pa da ti i kazem , a ovako shipak Prati temu da vidis kako pogadjam Sta pogađas,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pitt molena je zamislila poznatu licnost i ja joj postavljam pitanja i pogadjam koga je zamislila al 100 % pogodim isla sam na neko ugradjivanje moci
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Pitt molena je zamislila poznatu licnost i ja joj postavljam pitanja i pogadjam koga je zamislila al 100 % pogodim isla sam na neko ugradjivanje moci Hahhahahaha,pa dobro ,,,
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Megi ako nastavis chatovati sa ovim 'gospodinom' odustat cu. Skoncentriraj se na mene i moju licnost 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Da li je ikada napisao pesmu? DA
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
i sad moram imati vjezbe da bi se to znanje -moc umece pogadjanja zadrzalo al nece niko u reali vjezba s amnom pa moram ovdje vas juriti
|
|
|
|
|
|