|
Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Komsinice nije to samozadovoljavanje, ja bih pre to nazvala drugacije - RAZVIJANJE MASTE. Nemam licnog iskustva sa tim, HOT ovo ono jer ne znam da pisem na takav nacin... ali za mene nema nista lose u tome, to mi je isto kao da citam neku pricu. Kada sam bila mala citala sam bracu Grin a sad kao velika citam nesto drugo. Kada gledas film nema nista bez ljubavi, cak i najbolji trileri su ti erotski. Sve to samo razvija nasu mastu.
Susretala sam se sa likovima koji vole da hotuju ali ja to ne znam. Kada sam dolazila u takvu situaciju ja bi zamolila nekog meni dragog da mi napise nesto (vruce) i onda bi se igrala sa drugima. Meni je to bilo smesno cak i sprdnja, jer to mi izmami osmeh, kako mogu ljudi da nasednu na netu jer ne znaju sa kim pisu. Te vruce pricice, meni je inace pisao muskarac.
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

Pridružio se: 15 Maj 2012, 10:01 Postovi: 7882 Lokacija: Marakana, Sever
|
Razvijanje maste hmm ne znam, ne zvuci mi obecavajuce u smislu mastarije Da se razumemo, nemam nista protiv ukoliko se to nekome svidja i pronalazi neko zadovoljstvo u svemu tome. Ali sedeti za kompom i u svojim mozdanim vijugama razvijati mastu ka necemu sto bi moralo biti vrhunsko zadovojstvo je... hm... trenutno nemam adekvatan izraz koji svakakako nije pozitivan, ali je blag iskljucivo da onima koji uzivaju u tako necemu ne bi vrisnula masta. Pricu o masti i da li masta zaista moze svasta u svim segmentima okruzenja, zivog bica i zivota uopste, cu ostaviti za neku drugu temu, jer je ovaj sex preko zice samo mrvicica nekakve mastice koja i nije neki bitan faktor razvoja cega god. Nisam se susretala sa likovima koji hotuju, mozda se ljubitelji takvih konverzacija nalaze i medju onima koji me recimo odusevljavaju svojim oslikavanjem, ili pisanjem stihova, prica, vrlinama, manama... itd itd itd kao sto rekoh, nemam nista protiv, neka svako cini ono sto ga (u zargonu receno) pali. Ti si meni draga, ali cu ti iskreno reci da mi se ni malo nije dopala tvoja recenica u kojoj kazes da si druge molila da ti pisu nesto vruce cime si se igrala sa drugima i time zabavila, jer je tebi izmamilo osmeh... a gde je pomisao kako je nekom s druge strane monitora koji se primio kao mladi majmun? Mislim... ne zameram ti, smejem se i ja upravo, jer mi ni na kraj pameti nije bilo da nekoga zajebavam na ovaj ili onaj nacin, ali cu morati da se slozim sa tobom da je zaista bitnije sopstveno raspolozenje, podici ga pa kako god I da ne duzim. Nista bez dodira i sapata direktno na uvce tokom vatrenog zanosa (ili cega god), sve ostalo su trice. Edit: izvinjavam se na slovnim greskama, zeza me tastatura, valjda su baterije pri kraju c c c
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Druzenje na netu jeste cilj da se zabavimo, svako bira svoje nacine.. naravno usmeravamo ih kako se i prema nama ophode, neko zeli prijateljstvo a neko i takav nacin druzenja "Sex preko zice". Kada izadjem u prirodu, mastam da sam ptica koja skakuce po granama i kako rasirenih krila leto ka oblacima. Kada kuvam rucak, zamisljam moju malenu porodicu na okupu kako uzivaju u mom kulinarstvu. Tako i za sve ostalo sto radim.. mozda je problem sto ja mastam previse.. mozda si i upravu... ne ide da tako razmislja zena koja ima dovoljno godina da mora biti zrela i realna, ali sta cu jace od mene, takva sam skrojena. Iskreno, volela bi da znam da uzivam i na taj nacin kao i oni koji koriste sex preko zice jer ja sam jedno radoznalo bice i volim sve da znam. Sve sto mi dolazi u susret volela bih znati jer ko zna kad i kako se mogu susresti sa tim... mozda kada budem osterela i kao baka ne bude me hteo niko... mozda ce to biti jedini nacin da upraznajavam to sto sad neki koriste. Tako da za sada Komsike ja cu se sprdam i sebi osmeh da navlacim jer kako oni uzivaju u tim tudjim pricama ja uzivam u osmehu koji mi navlace Nisma protiv toga niti imam lose misljenje jednostavno jos nisma spremna jer imam ono opipljivo pored sebe. ![[ok2.gif] [ok2.gif]](./images/smilies/ok2.gif)
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mislim da ste pogresno postavile sebi sliku u glavi...sto je takodjer odraz vase nemastovitosti u tom pogledu....kazem u tom pogledu, da se ne bi kojim slucajem neko naljutio.
Hajmo ovako...kada podjes s nekim s neta da se dopisujes, pa osjetite kroz one prve recenice koje obicno krenu preko pp-a ili maila,kako vam te lijepe rijeci probude one leptirice u stomaku koji su usko povezani sa osjecajem napaljenosti...znaci osjecas nesto za tu osobu....nije to samo puko istresanje sjemena i bacanje drkenkice..čak ne mora do toga ni doci...ali i to je neka vrsta sexa preko zice. Nemoguce da niko nije osjetio te neke leptirice a upoznao je nekoga na netu..pa ti onda masta proradi...ne mora to da bude onaj sirovi sex, i ono sto gledas na televiziji, hot-line i te pizdarije...leptirici ti nakon njegovih rijeci prorade,podjes da zamisljas romanticnu situaciju, vas susret..posebno ako je s druge strane neko prema kome si ti osjetio nesto vise...ne govorim o cistom praznjenju.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Molena je napisao: Hajmo ovako...kada podjes s nekim s neta da se dopisujes, pa osjetite kroz one prve recenice koje obicno krenu preko pp-a ili maila,kako vam te lijepe rijeci probude one leptirice u stomaku koji su usko povezani sa osjecajem napaljenosti...znaci osjecas nesto za tu osobu.... Ovo je nesto drugo i nema veze sa "suvim cyber sexom". Vise sa lepim recima i recimo erotskim nabojem, bez pomisli na suvoparnu temu "on njoj metnuo", kako i zasto.
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Da, ali ja temu nisam shatila kao suvoparnu u smislu on njoj metnuo itd...ne govorimo o hot line vezama i odnosima, nego o vlastitim iskustvima i vezama pa i sexu koji iz tih veza proizadje a desi se, kao i razgovor koji te napalio 'preko zice'.
Inace ljudi koji zovu te hot line telefone i koje te stvari pale mi nisu najjasniji, ali prihvatam da ima svakakvih ljudi...čak mi nisu vrijedni ni rasprave, zato sam mislila da se radi o prepricavanjima i raspravama o nasim iskustvima koja nisu vezana za suvoparno mećanje i vadjenje, istresanje i sta ja znam sta vec ide uz to. Ono moje gore navedeno i receno je isto tako 'sex preko zice' ...puno bolji i puno zanimljiviji od onog 'ruf me an' dvije dvojcice tri trojcice itd.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Komsinica
|
|

Forumski novinar

|
Svako je naslov teme protumacio na svoj nacin. Iz tog razloga je doslo do razlicitih komentara, odnosno vidjenja iz drugih uglova. Oduvek me je zanimalo kako uopste nekoga moze da napali prica kuckanjem za kompom tipa "... ja sam se skin`o i sad` sam ti met`o, deder rasiri te nozice malo".
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa ja čak mislim i da ta prica ne ide u tom smislu ni u tom smijeru...to je narod iz same pomisli izvukao komicni i smijesni kontekst...to je ono...al sam se napalila, bas sam se napalila...upri u me ko u zivotinju itd.... Oni koji kuckaju za kompom definitivno nece razvijati pricu u tom smjeru...deder rasiri nogice, sad sam ti metno itd....Msm vjerovatno ima i takvh slucajeva, ali meni nisu zanimljivi za rasprave ni u kom smislu jer nisu zanimljivi ni u kom smislu.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|