|
Autoru |
Poruka |
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Radisav_Oluja je napisao: Kad pisete post,a pogresite,mozete to da ispravite,tako sto kliknete misom gde ste pogresili,pa onda insert,ne,nego home,cekaj delete,U stvari strelica.Ma u svakom slucaju,koristeci tastaturu,mis(e da mis,plastisni,ne pravi,ne zezam,ozbiljno!!!!)mnogo lakse nego ko ja sto brisem gumicom po ekranu. baš luckasto, piši post na note, pa ga iskopiraj na forum,
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Mojne je napisao: Radisav_Oluja je napisao: Kad pisete post,a pogresite,mozete to da ispravite,tako sto kliknete misom gde ste pogresili,pa onda insert,ne,nego home,cekaj delete,U stvari strelica.Ma u svakom slucaju,koristeci tastaturu,mis(e da mis,plastisni,ne pravi,ne zezam,ozbiljno!!!!)mnogo lakse nego ko ja sto brisem gumicom po ekranu. baš luckasto, piši post na note, pa ga iskopiraj na forum, Sta ti je to note? ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Radisav_Oluja je napisao: Mojne je napisao: Radisav_Oluja je napisao: Kad pisete post,a pogresite,mozete to da ispravite,tako sto kliknete misom gde ste pogresili,pa onda insert,ne,nego home,cekaj delete,U stvari strelica.Ma u svakom slucaju,koristeci tastaturu,mis(e da mis,plastisni,ne pravi,ne zezam,ozbiljno!!!!)mnogo lakse nego ko ja sto brisem gumicom po ekranu. baš luckasto, piši post na note, pa ga iskopiraj na forum, Sta ti je to note? ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) http://1.bp.blogspot.com/-mIlLXlwQqBI/U ... _notes.jpgposlušan ko detlić
|
|
|
|
|
Radisav_Oluja
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:07 Postovi: 2843
|
Mojne je napisao: Radisav_Oluja je napisao: Mojne je napisao: Radisav_Oluja je napisao: Kad pisete post,a pogresite,mozete to da ispravite,tako sto kliknete misom gde ste pogresili,pa onda insert,ne,nego home,cekaj delete,U stvari strelica.Ma u svakom slucaju,koristeci tastaturu,mis(e da mis,plastisni,ne pravi,ne zezam,ozbiljno!!!!)mnogo lakse nego ko ja sto brisem gumicom po ekranu. baš luckasto, piši post na note, pa ga iskopiraj na forum, Sta ti je to note? ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) http://1.bp.blogspot.com/-mIlLXlwQqBI/U ... _notes.jpgposlušan ko detlić Fala,ali necu da da dekorisem dnevnu sobu,i kupujem poklon za rodjendan.I ne jede mi se pica.Cips moze.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
ali to je samo primer TtTtTtTtt ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ko radi taj i griješi..istina 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
....Za cjeli zivot nisam procitala poezije , kolko sam ovih poslednjih dana eto bar jedna pozitivna strana neta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
bolesno sam pedntna ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
Žex
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 21:33 Postovi: 13386 Lokacija: Čačak, Woodland County
|
Preveslah ceo IMDB i uzduž i popreko i izgleda da sam odgledao celu horor kinematografiju. 'ebo me pas bolesni... hah
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Da je danasnji dan bio bas po mojoj volji ...
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 23 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|