Oj curice ubila te susa Oj curice ubila te susa Sta ce tebi na pupku mindjusa Sta to radis cime se to dicis Sve po redu hoces da opicis Pijes jeger a eksiras lozu Seks je za te u brzome vozu Daj mi curo neimala srece Pod mindjusom da uberem cvece
Ref.: hajde cure hajde cure cure Navalite volim avanture Pola sata bicu svakoj veran Ja sam mali ali oskoperan Ja sam mali ali oskoperan
Oj zenice nasto me navadi Guraj guraj nikad ga nevadi Sto si tako naivna i prosta Do svanuca tebi nije dosta Hoces spreda radi nekog reda A pozadi hoces reda radi Gore dole gore dole gore Mani svoje fazone i fore
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Što smješnije i što gluplje...oslikajte sledeće stihove i pošaljite meni na pp do petka u podne. Sretno!
Na pupku mindjusa
Oj curice ubila te susa Oj curice ubila te susa Sta ce tebi na pupku mindjusa Sta to radis cime se to dicis Sve po redu hoces da opicis Pijes jeger a eksiras lozu Seks je za te u brzome vozu Daj mi curo neimala srece Pod mindjusom da uberem cvece
Ref.: hajde cure hajde cure cure Navalite volim avanture Pola sata bicu svakoj veran Ja sam mali ali oskoperan Ja sam mali ali oskoperan
Oj zenice nasto me navadi Guraj guraj nikad ga nevadi Sto si tako naivna i prosta Do svanuca tebi nije dosta Hoces spreda radi nekog reda A pozadi hoces reda radi Gore dole gore dole gore Mani svoje fazone i fore
Glasate do 23.h u nedelju. Glasati mogu svi,bez obzira da li su poslali prijedloge ili ne. Dajete 3,2 i 1 poen. Uvažiću samo kompleto i ispravno glasanje. Rezultati u ponedejeljak. Sretno!
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 6 gostiju
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu