|
Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Imaš li jednog pravog prijatelja/icu ili više osoba kojima se poveravaš ? Koju zemlju bi volela da posetiš, ili određeni grad ? Da li si sujeverna ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Evo ga Megi,zamisli da tvoj brat kojeg,naravno,volis beskrajno,igra super nogomet i zavrsi kao igrač u "Partizanu" i nekim cudnim slucajem se nade u finalu Lige Prvaka sa Zvezdom!Za koji klub u tom slucaju navijaš? Logicno je da cu navijati za klub za koji moj brat igra, u tom slucaju Partizan... Mada.... bila bih na tribinama gdje su zvezdini navijaci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Jes,pa da te ,kako kaze Iskra,utepaju,,,hahahahah
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Andjeo sa greskom je napisao: Cije pisanje ima vecu tezinu Bredovo,Vucicino ili Emino? U kom smislu tezinu? To su tri razlicita pisanja....Emanuella pise onako erotski,podsjeti me na one knjiga tipa "Grabljivica", "Sponzorusa" volim ja to citat Vucica opet romanticna, nekako ozbiljnije pisanje, nekako bas umetnicki,ono kao pravi oni stariji pisci, ne tipa Jelene Bacic Alimpic BradPitt- duhovit stil, opet napise nesto i istinito vezano za forum, al doda da bocne forumase, malo euforije da doda toliko sam kompetentna opisat
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Recimo,posto ljubav nema granica,dogodi ti se da se ono do daske zaljubis u Hrvata nekoga,voliš ga,sve je najbolje on tebe voli isto tako,ali tvoji roditelji nece ni cuti za to,prijete ti da ce te se odreci ako se udas za njega,i jos mnogo toga...šta bi ti uradila u tom slučaju,izabrala ljubav ili podlegla pritiscima roditelja?! Odgovor na ovo pitanje je mnogo tezak, mislim da bi trebalo stvarno nesto da se dogodi, ili bar slicna situacija, gdje moras birati izmedju roditelja ili neceg-nekog sta volis pa da mogu odgovoriti
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
mrnjauuu Megi,ode da radim,aj kisic P.s.valjda ces i mene pustiti jednog dana da ti budem drugarica 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Cije pisanje ima vecu tezinu Bredovo,Vucicino ili Emino? U kom smislu tezinu? To su tri razlicita pisanja....Emanuella pise onako erotski,podsjeti me na one knjiga tipa "Grabljivica", "Sponzorusa" volim ja to citat Vucica opet romanticna, nekako ozbiljnije pisanje, nekako bas umetnicki,ono kao pravi oni stariji pisci, ne tipa Jelene Bacic Alimpic BradPitt- duhovit stil, opet napise nesto i istinito vezano za forum, al doda da bocne forumase, malo euforije da doda toliko sam kompetentna opisat Sta ti vise lezi karakteru,cije pisanje to sma mislila?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Recimo,posto ljubav nema granica,dogodi ti se da se ono do daske zaljubis u Hrvata nekoga,voliš ga,sve je najbolje on tebe voli isto tako,ali tvoji roditelji nece ni cuti za to,prijete ti da ce te se odreci ako se udas za njega,i jos mnogo toga...šta bi ti uradila u tom slučaju,izabrala ljubav ili podlegla pritiscima roditelja?! Odgovor na ovo pitanje je mnogo tezak, mislim da bi trebalo stvarno nesto da se dogodi, ili bar slicna situacija, gdje moras birati izmedju roditelja ili neceg-nekog sta volis pa da mogu odgovoriti Ok.i j bi tako otprilike odgovorio!Hvala.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Boss je napisao: Imaš li jednog pravog prijatelja/icu ili više osoba kojima se poveravaš ? Koju zemlju bi volela da posetiš, ili određeni grad ? Da li si sujeverna ? - Samo jednu prijateljicu koja me poznaje do gole koze sto bi se reklo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) i nikom vise - Spaniju, al moram se pohvalit da sam bila....al volela bih opet , a grad u kom zivi Mario Casas, i onako "slucajno"da ga sretnem na ulici - Nisam sujeverna
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: mrnjauuu Megi,ode da radim,aj kisic P.s.valjda ces i mene pustiti jednog dana da ti budem drugarica  Hocu, bices prva koju cu upoznat face to face
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 9 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|