Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sela to i cekam
She dopadas mi se, ali umes i da me iznerviras zato te i gotivim
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
MeGi je napisao: Sela to i cekam
She dopadas mi se, ali umes i da me iznerviras zato te i gotivim Ne moram te 2x pitati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) odmah sedas... E ovako prvo od laksih ka tezim kao u trenutku istine... Zasto te nema uvece na forumu?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Evo ga Megi,zamisli da tvoj brat kojeg,naravno,volis beskrajno,igra super nogomet i zavrsi kao igrač u "Partizanu" i nekim cudnim slucajem se nade u finalu Lige Prvaka sa Zvezdom!Za koji klub u tom slucaju navijaš?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Naravno, crnogorka pa volim samo sedeti Nema me jer radim na ulici, msm bavim s estarim zanatom EEJ ZEZAM SE Nema me jer izadjem sa drustvom, svi rade , na fax ovo ovo pa jedino uvece mogu, ili citam knjigu, nateram sebe da ne sedim za komp ali tu sam ja 24 h
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
megi,jel vozis trotinet kroz dnevnu sobu? Imas li simpatiju na forumu? da li si mu nekad napisala na puskici Volim te? Ko ti je najbolja drugarica? Ides li na ples? Volis li hranu iz meka? 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Cije pisanje ima vecu tezinu Bredovo,Vucicino ili Emino?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Bradpresto Pitt je napisao: Evo ga Megi,zamisli da tvoj brat kojeg,naravno,volis beskrajno,igra super nogomet i zavrsi kao igrač u "Partizanu" i nekim cudnim slucajem se nade u finalu Lige Prvaka sa Zvezdom!Za koji klub u tom slucaju navijaš? Logicno je da cu navijati za klub za koji moj brat igra, u tom slucaju Partizan... Mada.... bila bih na tribinama gdje su zvezdini navijaci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
hvala Vucice ![[bye.gif] [bye.gif]](./images/smilies/bye.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Recimo,posto ljubav nema granica,dogodi ti se da se ono do daske zaljubis u Hrvata nekoga,voliš ga,sve je najbolje on tebe voli isto tako,ali tvoji roditelji nece ni cuti za to,prijete ti da ce te se odreci ako se udas za njega,i jos mnogo toga...šta bi ti uradila u tom slučaju,izabrala ljubav ili podlegla pritiscima roditelja?!
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
SHE je napisao: megi,jel vozis trotinet kroz dnevnu sobu? Imas li simpatiju na forumu? da li si mu nekad napisala na puskici Volim te? Ko ti je najbolja drugarica? Ides li na ples? Volis li hranu iz meka?  -Nemam trotinet, al probala sam ga kasno, mozda 7-8 osnovne - Nemam vise simpatiju - Ne, gdje da pisem te rijeci majke ti, ne lici to na mene, jok mori, preseravanje - Najbolja drugarica mi je jedna devojka koja je pozitivno otkacena,drugacija od mene, i pokrece me - Ne umem da plesem - Obozavam hranu iz meka
|
|
|
|
|
|