Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
MeGi je napisao: - Koliko posto ti je ovaj forum zabavan? - Verujes li u forumske traceve? - Je l ti se desilo da se zacudis ono bas bas kad procitas neki pp? - Jesi li sama oslikakla onu sliku za Takmicenje kada si pobedila? - шта знам како кад неки пут 80% неки пут 20% и онак одем - до мене трачеви недолазе - хахах јесте једном - да осликала ја а нацртала моја пријатељица
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
Emanuella je napisao: ...smugnula s vencanja?pametna zena znas koliko je rastava skupa ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) начула сам нешто ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
- Da si musko, koji deo zenskog tela bi te privukao? - Je l imas dugu ili kratku kosu? - Volis li nabildovane muskarce?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da li si flertovala ono na granici dobrog ukusa sa nekim na javnom mestu i da li ti je prijalo?:)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
koji muskarci su ti privlacni, macho ili depilirani feminizirani?
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
MeGi je napisao: - Da si musko, koji deo zenskog tela bi te privukao? - Je l imas dugu ili kratku kosu? - Volis li nabildovane muskarce? - мени се МеГице баш свиЏа што си тако врцава у писанијима - средње дужине - то ми је пи какано
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
SHE je napisao: da li si flertovala ono na granici dobrog ukusa sa nekim na javnom mestu i da li ti je prijalo?:) ух бре Ши, ма јесам како нисам и баш је био хај осеЧај (овде мислим на флерткање по страински)
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Da li bi se udala za Koju da stvari stoje drugacije?... ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
casual je napisao: koji muskarci su ti privlacni, macho ili depilirani feminizirani? не волем ову нову врсту хибридних мушкараца, МаЧо је моја муШкарчина (што не значи да га нечу саватати и кад је сав од уља или прашине али мора водити рачуна о себи а не више од мене ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) )
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
- Jesi li nekada drzala pravo oruzije u rukama? - Kada se ne bi slagala sa vecinom zenskih sa foruma, da li bi otisla sa foruma ili ostala da se zezas kako znas i umes? - Pored foruma...kako jos ubijas dosadu? - Po cemu primjetis da si zaljubljena ono bas bas?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|