Autoru |
Poruka |
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
SHE je napisao: volis kinder jaje ili kinder bueno/ kinder bueno
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kako pokazujes svoju privrzenost nekom u R.L.u i na koji nacin ju je najlakse uociti? 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MeGi je napisao: She uozbilji se inace ti cupam brkove te, gubices osecaj za ravnotezu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ovako -Twilight kom forumasu mislis da si najslicnija po pisanju? Tebi, ali po reakcijama i tu ide pisanje ono -Da li bi opet bila moderator? NIKADA i NIGDE, vec poznato da ni na svom forumu nemam boju vec je drugi imaju.- Koga sa foruma bi trajno banovala? Bubi, ali uopsteno sa neta, to bi joj bila najveca kazna. Ovo joj je jedini zivot- Je l ti nedostaje neki stari forumas sa starog foruma? Niko, svi su tu kada mogu.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
SHE je napisao: Isto koliko i ti ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Tw ovako dugo na vrucoj stolici ne bi cekali ni predsednika drzave koliko smo tebe 
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
da li je istina da imas bujne grudi?  I ako je istina,jel imas poseban tretman za odrzavanje? 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Molena je napisao: Nervira li te She kad podje ovako da lupeta i kad se ponasa kao da joj je tLinaest? Ne, samo malo razvija filmove, eto mi u drugoj sobici a misli na Vilu.. a mene ugusise direktori pa ne stizem odgovarati.
Sad cu kao Minnie...odkantaj nebitne..bez obrazlozenja Megi-Just Joj tesko ali je to Megi (Jelo vratila ti za juce PRCMinnie-Julia nemogu ovoAndjelka bez greske- Emanuella Ema i mislim da joj nije mesto pored ove ASG jer Ema ima mnogo vise vrednostiLaya-Molena *ebi seSjajna-Bubi isto S*anje drugo pakovanje, ni jednaSenka- She SHENero-Brut BrutPitt-debilko debilkoPicard-Trile Sta mi radis ccccc ne znam, nemoguMojne-RadisavOlujni RadisavZlobni-Kojo ZLOBNIkao sto rece Minnie..nadam se da ce ti biti tesko Razbila si me ali ne mogu i bez diplomatije.. cuj nero ili Brut.. obojica isti samo sto Bruta znam
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
pstt megi,idi gadjaj komsiju kamencicima 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
MeGi je napisao: -Tw da li si u reali bez dlake na jeziku? joj jesam ali izbegavam da udjem u pricu sa ljudima atako i oni koji me znaju. Mislis li da u zivotu takvi ljudi bolje prolaze? Jok ali ne mogu da cutim- Udvaraju li ti se klinci? sve sama deca - Je l ljubav zna za godine? Trebalo bi, sve ostalo sa velikim razlikama mi je bolesno
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Molena je napisao: E necu vise....sporija si od mene kad sam na poslu  Hoces li me poslije ovih pitanja BAN kad dodjem kod tebe i kazem dobar dan? hehe :ljubacudupac"Jesu ti pitanja bila previse bljak ili previse fuj? ma pitanja ko pitanja, mogu ja da ti odgovorim sto god zelis... ocekivala sam da ce biti nesto intimnije.. tipa koliko sam ih primila od jednom... da li sam se ikada ljubila sa devojkom, kome bi zavirila u gace od forumasa .. ali jbg nista Caos plavuso :* ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|