|
| Autoru |
Poruka |
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Pa mogu da ti nabrojim forume nije mi tesko a veze ne znam sto bi te zanimalo ako se ne znamo ![[sinulomu.gif] [sinulomu.gif]](./images/smilies/sinulomu.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
Jao imam osecaj da me Vuja posmatra,namerno je ovo podesio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Ne bih baš da dočekam jutro ovde A za veze,paaaaaaaaa nikad se ne zna šta nosi dan,a šta noć ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: Jao imam osecaj da me Vuja posmatra,namerno je ovo podesio ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Samo tebe?:/
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
zeleni zub je napisao: Ne bih baš da dočekam jutro ovde A za veze,paaaaaaaaa nikad se ne zna,šta nosi dan,a šta noć ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Hahahhaha pa registrovana na sigurno preko 10 a na nekima nikad ni slovo nisam napisala...Najvise sam vremena provela tamo gde si i ti bio....Nekad lepo,nekad tuzno sve u svemu-pozitivan utisak... ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Jesi pri registraciji:P I ja,što je najgore još ponekad odem,ali baš retko...Da,tako ti je to u životu,manje više za sve stvari;)
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
zeleni zub je napisao: Jesi pri registraciji:P I ja,što je najgore još ponekad odem,ali baš retko...Da,tako ti je to u životu,manje više za sve stvari;) Ne mogu da udjem pa sam zakljucila da su me smakli...imala sam nedozvoljen avatar....Bg ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: zeleni zub je napisao: Jesi pri registraciji:P I ja,što je najgore još ponekad odem,ali baš retko...Da,tako ti je to u životu,manje više za sve stvari;) Ne mogu da udjem pa sam zakljucila da su me smakli...imala sam nedozvoljen avatar....Bg ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Jesu sigurno,sigurno se nisi dugo pojavila i otišao profil...Ma ne verujem da je zbog toga,tamo je ionako divlji zapad:) Ja sam u poslednje vreme sa persona non grata,bukvalno me ubijali po viđenju,kunem ti se:D
|
|
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
|
zeleni zub je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: zeleni zub je napisao: Jesi pri registraciji:P I ja,što je najgore još ponekad odem,ali baš retko...Da,tako ti je to u životu,manje više za sve stvari;) Ne mogu da udjem pa sam zakljucila da su me smakli...imala sam nedozvoljen avatar....Bg ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Jesu sigurno,sigurno se nisi dugo pojavila i otišao profil...Ma ne verujem da je zbog toga,tamo je ionako divlji zapad:) Ja sam u poslednje vreme sa persona non grata,bukvalno me ubijali po viđenju,kunem ti se:D A i cula sam da su hakovali taj forum ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: zeleni zub je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: zeleni zub je napisao: Jesi pri registraciji:P I ja,što je najgore još ponekad odem,ali baš retko...Da,tako ti je to u životu,manje više za sve stvari;) Ne mogu da udjem pa sam zakljucila da su me smakli...imala sam nedozvoljen avatar....Bg ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) Jesu sigurno,sigurno se nisi dugo pojavila i otišao profil...Ma ne verujem da je zbog toga,tamo je ionako divlji zapad:) Ja sam u poslednje vreme sa persona non grata,bukvalno me ubijali po viđenju,kunem ti se:D A i cula sam da su hakovali taj forum ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) Ma svašta se tamo dešava i dešavalo se,rasulo opšte ni nalik onome starom koji pamtimo Ja samo čekam 24-ti da još jednom odem,da me ubiju i kraj:D
|
|
|
|
|
|
|
|
| Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 481 gostiju |
|
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|