Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
U ciji pp bi voljela da se uvalis i zasto?
Jesi gledala sinoc Barcelona-Milan?
Za koga navijas?
Plivas li uzvodno ili nizvodno?
Imas li oziljaka na sebi do nezgoda?
Kada si otkrila talenat za pjevanjem..tj repanjem?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da li imas uvek keca u rukavu? ostanes li nekad svorc/ imas li neki problem koji te tisti?
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
SHE je napisao: jel su ti dosadile muve? da li spavas na ledja ili na stomak? koliko dece planiras da rodis? da li ti gazda uplacuje radni staz? Ma nisu, nego odmaraju..zima je Na stranu, fetus polozaj  Koliko Bog da Uplacuje, mada nesto u poslednje vrijeme kasni sram ga bilo
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
mislis li da na s Moli laze za Afriku? izaberi TW-zana ili ja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Trile je napisao: daj ti one slike da ja ocenim
je l' me sad razumes ? Razumijem..poslacu ti na pp, no frks
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Zlobni je napisao: Kakvu "frizuricu" imas dole? a) kvadratic b) trougao c) crticu d) celava e) zbun ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) pazi sad, kad bude kvadratic
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Trile je napisao: Zlobni je napisao: Kakvu "frizuricu" imas dole? a) kvadratic b) trougao c) crticu d) celava e) zbun ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) pazi sad, kad bude kvadratic ja se nadam da bar jedna od njih prati modu ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Volis li vise da si gornja ili donja? Smeta li ti ako muskarac ebe i gleda utakmicu? Jel ti se desilo da se u po sexa napijes cole i podrignes? Jel ti smeta ako mu ostanu carape na nogama? 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Boss je napisao: Koliko stonoga ima nogu ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) 989 ova moja, hibrid
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jel te smaraju ova pitanja vezana za sex? jedes li boraniju?
|
|
|
|
|
|