Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
SHE je napisao: da li mozes da mi posaljes kratko upustvo za otvaranje foruma na p.p. Ne znam da otvorim forum, da znam pomogla bi ti  A i sta ce ti forum, samo da se nerviras..bolje pisati po tudjim
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Just je napisao: SHE je napisao: jel istina da si u emotivnoj vezi sa brutom/ Hahahahah, neee, prije bi s tobom bila u vezi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) izvini,moje srce ima zabranu od evropske unije da li si sadista
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Molena je napisao: Jesi sebi ljepsa kao plavusa ili kao crnka? ( meni si onak kao plavusa bas...grrrrrrr hahaha) Znas li koja je nova himna BiH ?  Jel ti nekad pukao treger od grudnjaka u nezgodnom trenutku i kako si reagirala? Kao crnka, ono samo dobra fotka  Ahah..Idi dok si mladddddddddddd Ihh i pukao treger i izletila spuzvica i sve to u sred kafane, desavaju se meni ispadi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
SHE je napisao: jel mislis da te Moli muva/ da li se svadjas sa kontororima u GSPu? E ja sam mislila da umisljam si da me muva, al ako si i ti primjetila onda me muva Ne svadjam, nije kod nas javni prevoz kao kod vas, nema guzve i problema sa kontrolama
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Da li si hedonista i da li misliš da je to poželjno biti?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jel su ti dosadile muve? da li spavas na ledja ili na stomak? koliko dece planiras da rodis? da li ti gazda uplacuje radni staz?
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
daj ti one slike da ja ocenim
je l' me sad razumes ?
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Nisam sadista She
Vujo Znam da uzivam i volim da uzivam, pa i u malim stvarima, ali bas se ne bi nazvala hedonistom
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Koliko stonoga ima nogu ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Kakvu "frizuricu" imas dole? a) kvadratic b) trougao c) crticu d) celava e) zbun ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|