|
Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Just je napisao: Jbt odlicnooo... Zlobni udaj se za mene ![[Just.gif] [Just.gif]](./images/smilies/Just.gif) Udaj se ti zamene,,,hahaha
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
ček samo da mi Zlobni uvali korpu ![[mojne.gif] [mojne.gif]](./images/smilies/mojne.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
Pridružio se: 18 Sep 2012, 23:21 Postovi: 2128
|
Just je napisao: ček samo da mi Zlobni uvali korpu ![[mojne.gif] [mojne.gif]](./images/smilies/mojne.gif) Hahah, tebi korpa? Nikad ! ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
lele, sad sam razapeta.. Pit il Zlobni, Zlobni ili Pit...jojj sta mi radite Pit, haj i ti nesto odpjevaj, ako ne sviras..da se lakse odlucim
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Just je napisao: lele, sad sam razapeta.. Pit il Zlobni, Zlobni ili Pit...jojj sta mi radite Pit, haj i ti nesto odpjevaj, ako ne sviras..da se lakse odlucim ima da te se odreknem preko banjaluckog mjesecnog oglsnika  pazi kako odlucujes
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Zlobni ovo je profi, bravo majstore!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
zahvaljujem svima na komplimentima, vezbalo se godinama 
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Molena je napisao: Just je napisao: lele, sad sam razapeta.. Pit il Zlobni, Zlobni ili Pit...jojj sta mi radite Pit, haj i ti nesto odpjevaj, ako ne sviras..da se lakse odlucim ima da te se odreknem preko banjaluckog mjesecnog oglsnika  pazi kako odlucujes Hahaha,imam ja skrivene adute+ asa u rukavu,,,dakle za mene se udaj,,'jes cula,,,,
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Zlobni super si odsvirao pjesmu Jelene Karleuse ko bi rekao da je ne slusas ![[palacgore.gif] [palacgore.gif]](./images/smilies/palacgore.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Zlobni
|
|

YANG
|
MeGi je napisao: Zlobni super si odsvirao pjesmu Jelene Karleuse ko bi rekao da je ne slusas ![[palacgore.gif] [palacgore.gif]](./images/smilies/palacgore.gif) Ko kaze da je ne slusam? Jedva cekam njen koncert 
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 10 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|