|
Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) she bleso jedna Forumas kvalitetan treba biti folirant ali na pozitivan naciin Ovako kao She nije takva u reali ali pozitivno glumi i folira se na netu. hahahahahhah... ovakva kao Megi...neponovljiva i unikatna
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Bradpresto Pitt je napisao: zeleni zub je napisao: Znam,vidim da je pozitivna Eto,a ja petkom u domu za stare,pa posle kažu dobrota se isplati Aloo zubu nemoj mi se oko trebe motat,jesčuo,,hahahs Druže zagrebački,ne znam na koju misliš!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) she bleso jedna Forumas kvalitetan treba biti folirant ali na pozitivan naciin Ovako kao She nije takva u reali ali pozitivno glumi i folira se na netu. samo ti slusaj te lazove oko sebe hahaha jos ce ispasti da imam rogove aaaaaaaaaaaa bas je to simpaticno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
MeGi je napisao: [zenskismeh.gif] ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) she bleso jedna Forumas kvalitetan treba biti folirant ali na pozitivan naciin Ovako kao She nije takva u reali ali pozitivno glumi i folira se na netu. A šta znam,po meni treba da je isti kao i u životu,ne vidim čemu pretvaranje igde
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
zeleni zub je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: zeleni zub je napisao: Znam,vidim da je pozitivna Eto,a ja petkom u domu za stare,pa posle kažu dobrota se isplati Aloo zubu nemoj mi se oko trebe motat,jesčuo,,hahahs Druže zagrebački,ne znam na koju misliš! Ma sve su moje,al ajde posto si pozitivan i tvoje su,,,hahahaha
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Bradpresto Pitt je napisao: zeleni zub je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: zeleni zub je napisao: Znam,vidim da je pozitivna Eto,a ja petkom u domu za stare,pa posle kažu dobrota se isplati Aloo zubu nemoj mi se oko trebe motat,jesčuo,,hahahs Druže zagrebački,ne znam na koju misliš! Ma sve su moje,al ajde posto si pozitivan i tvoje su,,,hahahaha Kako je tebi onda lepo,ali ne bih se ja ipak mešao Jesam,samo na hiv nisam,čisto da se zna:D
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
zeleni zub je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: zeleni zub je napisao: Znam,vidim da je pozitivna Eto,a ja petkom u domu za stare,pa posle kažu dobrota se isplati Aloo zubu nemoj mi se oko trebe motat,jesčuo,,hahahs Druže zagrebački,ne znam na koju misliš! Ne zna ni on!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
da ima nik laza a ispod avatara mu pise kamikaza
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
LaYa je napisao: zeleni zub je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: zeleni zub je napisao: Znam,vidim da je pozitivna Eto,a ja petkom u domu za stare,pa posle kažu dobrota se isplati Aloo zubu nemoj mi se oko trebe motat,jesčuo,,hahahs Druže zagrebački,ne znam na koju misliš! Ne zna ni on! Šta me zajebava onda?! Čekaj jel si ti muško ili žensko?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
zeleni zub je napisao: Šta me zajebava onda?! Čekaj jel si ti muško ili žensko? ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 57 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|