Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Вучица je napisao: ух свиЏа ми се за сад тај слалом, море.... Да ли си комуникативан или си више повучен? Да ли се постидиш у неким ситуацијама? Да ли носиш беле чарапке? По теби да ли на овом нет-свету може да се наџе пријатељ и да ли би ако може то пријатељство могло да опстане и ту ди си стварно? Да ли ти је ово(форум) бег од досаде? На који начин слушаш музику тихо или гласно? Колико дуго ниси имао бег из `града` на пар сати непланирано? сетићу се још..... zavisi od situacije, raspolozenja, drustva ali generalno, komunikativan. ne, ne znam za blam. ne, osim kad igram fudbal a i to retko. ne. ne, navika. glasno. cesto odlazim na plac, i uvek mi se nesto neplanirano desava 
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
MeGi je napisao: zeleni zub je napisao: Jel se caual i oblačiš? Odakle si? Jel beše 24. 09. pao Sloba? Kako da ubijem današnju dosadu? Trci po ulici gore dole dore dole i deri se JAAAA SAAAAM MAGARAAAAC JAAA SAM MAGARAAAAAAC ce da izadjes u novine ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) Probao i još uvek vodim spor zbog objavljivanja bez moje dozvole!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Just je napisao: Da li ti se ijedna forumasica nabacivala na pp? Ovo je preskoceno, zato pitam
Sta bi ti pitao sebe da si na mom mjestu sad? nisam video pitanje, ne nije. ne znam, seo sam da ne ispadnem jajeks 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
kasno vec si ispao ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Sta radis kad si ljut? Jel te nervira Ema sad sa ovim komentom?
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
Just mlogo ste fini prema ovom kolacicu a on vam kulira odg
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Za koga navijaš? Radiš/studiraš? Burek s mesom,ili sirom? Kad popiješ nešto na ex da li izustiš aaaaahhhhh?
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Just je napisao: Sta radis kad si ljut? Jel te nervira Ema sad sa ovim komentom? trazim nacin da se vratim u ravnotezu. ne nervira me, valjda ce obrazloziti tvrdnju 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Je l ti bitno u zivotu sta ce drugi reci za tebe? - Volis li brza kola, lovu i ribe oko stola? - Koju psovku obozavas? -Psujes li u reali?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ma Em, gladna sam ko vuk i pospana..nemam snageeeeeee
Casual, de unesi malo ostrine u odgovore? Svidjali ti se Ema? Čitas li njen blog?
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
|