Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Izaberi forumasa
ASG - Molena Bubi - Sjajna Marrin - SinBrutal Vucica - Laya Trile - Picard Boss - Koja
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Kad bi postao poznat, da li bi se promenio?
-Je l bi te mrzelo slikati se sa fanovima i djeliti autograme?
- Jesi li upoznao nekog licno sa foruma?
- Koja forumasica ti je najljepsa, msm ciju si sliku video?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Pijes li mlijeko?
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
Just je napisao: Izaberi forumasa
ASG - Molena Bubi - Sjajna Marrin - SinBrutal Vucica - Laya Trile - Picard Boss - Koja Molena Bubi (sjajnu nisam dobro uocio) Vucica i Laza Trile Koja
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Кежуалко еве још једно питањце, да ли увек на питања одговараш простим реченицама? Да ли си категоричан? Да ли се ти и ја знамо па зато тврдиш да сам опушћена? Раулов закон се може применити најбоље где? Шта мислиш о гетоизацији Србије и да ли ти смета ова фама око млека и осталих токсина ко да нисмо преживели `90-те? Колико често си за писаћим столом? јбга инспирисао си ме кратким одговорима ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
Poslednji put menjao Вучица dana 21 Feb 2013, 16:48, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
MeGi je napisao: Kad bi postao poznat, da li bi se promenio?
-Je l bi te mrzelo slikati se sa fanovima i djeliti autograme?
- Jesi li upoznao nekog licno sa foruma?
- Koja forumasica ti je najljepsa, msm ciju si sliku video? ne znam. bi me mrzelo. nisam. nisam video ni jednu sliku.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
No, no..preskocio si jednu i moras da izaberes, laya ili Vucica...jbg i meni je bilo tesko , al moras presjeci  Da li si ostvario prijateljski kontakt s nekim forumasima, imas li povjerenja u nekog? Da li ti se ijedna forumasica nabacivala na pp?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
-Jesi li net zavisnik? -Koliko imas godina? -ne moras reci ako ne zelis - Vise volis citati knjigu ili odgledati film? - Nosis li kisobran kada pada kisa? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Вучица je napisao: Кежуалко еве још једно питањце, да ли увек на питања одговараш простим реченицама? Да ли си категоричан? Да ли се ти и ја знамо па зато тврдиш да сам опушћена? Раулов закон се може применити најбоље ге? Шта мислиш о гетоизацији Србије и да ли ти смета ова фама око млека и осталих токсина ко да нисмо преживели `90-те? Колико често си за писаћим столом? јбга инспирисао си ме кратким одговорима ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) ne ali nema ovde filozofije, vis da mi stavljaju pistolj na celo  jesam ali ne i iskljuciv. ne znamo se zakljucujem po upisima koje ostavljas. ne znam Raulov zakon. g getoizaciji Srbije mislim da smo je i zasluzili jer svi trce u EU i zapostavljaju nacionalne vrednosti. o mleku mislim da je izmisljena afera, polako se eliminisu finansijeri demokratske stranke. svako ga dana po 10 sati.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

|
Just je napisao: No, no..preskocio si jednu i moras da izaberes, laya ili Vucica...jbg i meni je bilo tesko , al moras presjeci  Da li si ostvario prijateljski kontakt s nekim forumasima, imas li povjerenja u nekog? Da li ti se ijedna forumasica nabacivala na pp? nekada jedna nekada druga. zaista tako mislim. obe su nadahnute i pozitivne. ne, nemam poverenja.
|
|
|
|
|
|