Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Znaš li kome onda peva i jel su ga pustili najzad? Hehehe ne znam, al valjda jesu, sevap jeŠta prodaje Haso? Nisam se dugo cula s njim, poslednji put kad smo se culi prodavao je FatuKoji si znak u horoskopu? JaracČime obično ubijaš muve? Cim stignem ..muhovloka, novine Jel misliš da je dosta pitanja za danas? Uhh da znas da jeste [/quote]
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Putin ili Obama? Volis li vise pitanja vezana za sex ili za forumase? Kome sa foruma bi zabranila pristup netu?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Da li bi ti bilo cudno da moras biti bez mobilnog telefona ili mozes bez njega tek tako? ne znam deff pitanje la kontas me Kontam Pa bilo bi tesko bez moba, al navikla bi seHoces li nam jos pjevati? Hocu, hocuJesi li net zavisnik? Jok, izljecila sam se
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ko ti dao tako lepo ime ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Bradpresto Pitt je napisao: Gde je najbolji roštilj u BL? Ćevapi kod Muje mala digresija,bio sam na ćevapima kod Muje tamo u bašti,nisu to ni sjena onih nekadašnjih ćevapa,valjda se samo zove Kod Muje... Inace nisu nigdje nista posebno ćevapi, u BL
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Ok,ja sam završio sa pitanjima
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
zeleni zub je napisao: Ok,ja sam završio sa pitanjima Šta je ? Saznao si da nije ona ta kojoj peva Drljača i raz/očarao se ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Boss je napisao: Ko ti dao tako lepo ime ? Mama i tata
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Najbolji koncert na kom si bila? Na ciji koncert nisi bila a rado bi volela otici? Selo ili grad? Zasto? Sta bi ponela na pusto ostrvo? Tvoja najveca vrlina je....?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Boss je napisao: zeleni zub je napisao: Ok,ja sam završio sa pitanjima Šta je ? Saznao si da nije ona ta kojoj peva Drljača i raz/očarao se ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) Malčice,to me već godinama muči
|
|
|
|
|
|