Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Evo ja neću više ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Da moras....u koji rijaliti bi isla? SurvivorDa si predsednica drzave sta bi prvo uradila? Uplatila sebi koje milionče na racun
Jesi li bila virtuelno "zaljubljena" Pih pojam zaljubljenost, da li se necije pisanje dopalo da, al ljubav, zaljubljenost neKo najbolje oslikava? Kakvo pitanje, ja, naravno ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Znaš li kome onda peva i jel su ga pustili najzad? Šta prodaje Haso? Koji si znak u horoskopu? Čime obično ubijaš muve? Jel misliš da je dosta pitanja za danas?
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
MeGi je napisao: Da li si bila nekad s nekim na jedno vece? Nisam imala seks za jedno vece, ako to mislisPijes li alkohol? Ne, pijem pivo, a ono spada u prehrambene proizvode Najbolja drzava u kojoj si bila je...? Sve su sranje
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Bradpresto Pitt je napisao: alllo pa dajte po jedno pitanje.... Brede,najnoviji film ti je sranje Kako su deca i Anđa?
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Gde je najbolji roštilj u BL? Ćevapi kod Muje mala digresija,bio sam na ćevapima kod Muje tamo u bašti,nisu to ni sjena onih nekadašnjih ćevapa,valjda se samo zove Kod Muje...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li bi ti bilo cudno da moras biti bez mobilnog telefona ili mozes bez njega tek tako? ne znam deff pitanje la kontas me ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Hoces li nam jos pjevati? Jesi li net zavisnik?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
A dobra lova je ? Zavisi od inflacije Koga bi volela na stolici, da ispitaš od a do š ? Sjajnu[/quote]
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Boss je napisao: Ništa od vruće stolice. Justinka Kad si izgubila nevinost ? Bijase to nekad...Omiljena poza ? Italijanski lusterNajbolje mesto za sex ? Svako je dobro
Neko ti pokuca na vrata, ti otvoriš kad ono tvoj frajer iz snova... I ja se onesvijestim
|
|
|
|
|
|