Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Da li brzo oprastas? Da, uglavnom oprastam, al sve ima mjeru, neke stvari, nekim ljudima nikadPriznas li svoje greske? Hmmm, ponekad..al moram da priznam, ne uvijek [kikice.gif] Vise volis noc ili dan? DanNajbolji predmet u kuci ti je? Nož ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Justinka Da li si nekada prevarila ? Da li bi/si oprostila prevaru ? Omiljeno doba godine ? Tvoj specijalitet iz kuhinje ? Gde bi volela, ajde neka bude voditi ljubav ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Jel tebi peva Bora Drljača? Da li te nerviraju pitanja,ko,šta,kako i slično,vezana za forum? Često dolaziš u Srbiju? Gde je najbolji roštilj u BL? Ima li kupanja na Vrbasu?
Poslednji put menjao zeleni zub dana 21 Feb 2013, 14:36, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da moras....u koji rijaliti bi isla?
Da si predsednica drzave sta bi prvo uradila?
Jesi li bila virtuelno "zaljubljena"
Ko najbolje oslikava?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
A dobra lova je ? Koga bi volela na stolici, da ispitaš od a do š ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Boss je napisao: Justinka Da li si nekada prevarila ? NeDa li bi/si oprostila prevaru ? Ne vjerujem da bih moglaOmiljeno doba godine ? LjetoTvoj specijalitet iz kuhinje ? Makarone sa sirom Gde bi volela, ajde neka bude voditi ljubav ? negdje na otvorenom moru..na gliseru
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
[quote="zeleni zub"]Jel tebi peva Bora Drljača? Ne Da li te nerviraju pitanja,ko,šta,kako i slično,vezana za forum? Ne, totalno sam coolČesto dolaziš u Srbiju? NeGde je najbolji roštilj u BL? Ćevapi kod MujeIma li kupanja na Vrbasu? Naravno, jedva cekam ljeto i Vrbas oleeee
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Da li si bila nekad s nekim na jedno vece? Pijes li alkohol? Najbolja drzava u kojoj si bila je...?
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ništa od vruće stolice. Justinka Kad si izgubila nevinost ? Omiljena poza ? Najbolje mesto za sex ? Neko ti pokuca na vrata, ti otvoriš kad ono tvoj frajer iz snova... ![[pardon.gif] [pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
alllo pa dajte po jedno pitanje....