Autoru |
Poruka |
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Just vjerujes li u ljubav na prvi pogled? NeJesi li vodila ljubav na zadnjem sjedistu auta? Hihi... Volis li nositi nakit? sat, narukvice i nausnice..znaci daDugi ili kratki nokti? Dugi, uvijek
_________________ Micho, nedostajes mi 
Poslednji put menjao Just dana 21 Feb 2013, 14:06, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
[quote="zeleni zub"]Da li čistiš sneg ispred svoje kuće? Ne Koji auto voziš? Ne vozim auto
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Sta te najvise nervira na forumu? Kog moderatora bi banovala? Da li kad zapalis cigaretu odmah bus dolazi? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Zašto si prekrila lice na avatu? Najlepši grad po tebi? Jel voliš Dodika? Znaš li da pripremaš bosanski lonac?
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Sta te najvise nervira na forumu? Glupave teorije zavjereKog moderatora bi banovala? Hahaha..mrsss, sve i jednog..nedostaje mi ban Da li kad zapalis cigaretu odmah bus dolazi? Obavezno
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Sta je ljubav? definisi u jednoj recenici  Film uz koji zaplaces je....? Jesi li nekad bila u Srbiji?
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Zašto si prekrila lice na avatu? Izazovnija sam ovako  Najlepši grad po tebi? Moj gradJel voliš Dodika? Jok Znaš li da pripremaš bosanski lonac? Ne, al naucicu
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Jesi li romanticna? Tvoja najbolja pema je?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Doručak Just, doručak Top 3 forumaša i forumašice ? Najbolja i najgora tema ? Jesi li sujeverna ? Da li je MeGi detinjasta šta misliš ? Opiši se u 3 reči ? Da moraš da biraš: MeGi - Molena Senka - Minnie ASG - Wucica Vuja - mmm Monty - Zlobni Zex - Picard Trile - Nero Twlight - LaYa
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
|
Sta je ljubav? definisi u jednoj recenici Kada devojka stavi parfem, a momak stavi losion posle brijanja i oni odu napolje zajedno i mirišu jedno drugo . Film uz koji zaplaces je....? Uhh, mnogi..al recimo uz Tri metra iznad zemlje sam prolila more suze
Jesi li nekad bila u Srbiji? Jesam
|
|
|
|
|
|