Autoru |
Poruka |
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Dva su loša ubila_____a mene će jedan što mu ženu____? Koiko imaš godina? Omiljeni parfem? Kako glasi pitagorina teorema?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Places li sto su ukinuti online sajtovi za filmove? Ko je najveci folirant na forum,u? Sa kim bi otisla na kafu? Da imas 3 jabuke i ispred tebe stoje Picard,BradprestaoPitt,Trile,Boss i Zeleni zub koga bi gadjala u glavu? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
MeGi je napisao: Predlazem da skacemo da se jos neko pojavi da ti ne postavljam ja sama  Boss pobjeze... tako je šef rekao za kancelariju u kojoj sam bio ja VIDIŠ DA JE KANCELARIJA PRAZNA, NEMA NIKAOGA
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Da li si bacao betonske table sa vrha svoje zgrade?
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Dva su loša ubila MILOSA a mene će jedan što mu ženu GLEDAMKoiko imaš godina? i previse..pisala sam na temi godine, nekad Omiljeni parfem? Jadore, Chrystal noireKako glasi pitagorina teorema?[/quote] mrzim geomtriju
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
auuuuu gde ja živim, ja mislio Zeleni zub
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Mojne Trebao si mu reci da ti vredis za desetoricu bree ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Just vjerujes li u ljubav na prvi pogled? Jesi li vodila ljubav na zadnjem sjedistu auta? Volis li nositi nakit? Dugi ili kratki nokti?
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
[quote="MeGi"][zenskismeh.gif] Places li sto su ukinuti online sajtovi za filmove? Daaaa...ne znam kako cu prezivjeti toKo je najveci folirant na forum,u? BubiSa kim bi otisla na kafu? Sa mafijom zna se Da imas 3 jabuke i ispred tebe stoje Picard,BradprestaoPitt,Trile,Boss i Zeleni zub koga bi gadjala u glavu? Pitt-a, al srecom, slabo gadjam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Da li čistiš sneg ispred svoje kuće? Koji auto voziš?
|
|
|
|
|
|