Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
zeleni zub je napisao: Šta mi izbacuje neko obaveštenje o citatima da ne može više od 4? Anđele,onda je stvarno zajebana ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ma ne mozes da citiras 4 posta-obrisi jedan.Nema to veze sa Elenom... ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif)
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

Pridružio se: 11 Feb 2013, 16:57 Postovi: 1591 Lokacija: Beograd
|
Mojne je napisao: vuja kojic je napisao: e završi se jbg ja nisam stigao u kafanu Brate ajmo sad
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
Andjeo sa greskom je napisao: zeleni zub je napisao: Šta mi izbacuje neko obaveštenje o citatima da ne može više od 4? Anđele,onda je stvarno zajebana ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) Ma ne mozes da citiras 4 posta-obrisi jedan.Nema to veze sa Elenom... ![[nene.gif] [nene.gif]](./images/smilies/nene.gif) Bezveze Ti si inače dobra sa njom?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molim bez spama. Hvala. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
zeleni zub
|
|

rang

|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: Molim bez spama. Hvala. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif) Ok
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Odgovori kad ispušiš. Koje cigarete pušiš ? Znaš li koliko ćeš sebi skratiti život ? Životni moto ? Omiljena knjiga ? Jelo ? Boja ? Odakle nam dolaziš ? Eto da se malo opustiš, kako 60 min prolazi stolica će biti sve toplija. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Boss je napisao: Odgovori kad ispušiš. Koje cigarete pušiš ? Znaš li koliko ćeš sebi skratiti život ? Životni moto ? Omiljena knjiga ? Jelo ? Boja ? Odakle nam dolaziš ? Eto da se malo opustiš, kako 60 min prolazi stolica će biti sve toplija. ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) tamnoplavi Monsun zabole me...skracujem ga i mlijekom Bice bolje sutra nemam omiljenu ihhh...svasta siva Banjaluka I sto si sad pobjegao?
_________________ Micho, nedostajes mi 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Predlazem da skacemo da se jos neko pojavi da ti ne postavljam ja sama  Boss pobjeze...
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Just
|
|

Persa from the Mahala
Pridružio se: 05 Jun 2012, 19:08 Postovi: 4448
|
Ma da, da ćetiri sata ćamim ovdje ćekajući