Autoru |
Poruka |
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Mojne je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li svim forumasicama saljes pp? ne samo po jedno pitanje Koliko njih pristane? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Boss je napisao: Mojne kako si saznao za nas ? ![[caj.gif] [caj.gif]](./images/smilies/caj.gif) treći put odgovaram, turio na google MORAM NEŠTO DA..., i vi izleteli prvi
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: SHE je napisao: Mojne je napisao: nisam ja na redu, bio sam skoro kod mene si na redu! valjda ja znam,kad je ko ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sramota ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) sramota ...sta ti pada na pamet ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
Andjeo sa greskom je napisao: Mojne je napisao: Andjeo sa greskom je napisao: Da li svim forumasicama saljes pp? ne samo po jedno pitanje Koliko njih pristane? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) na ovom forumu nemam sreće, čak dobijem i packe
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SHE je napisao: da li si druzeljubiv? oduvek, zato sam ovde
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
zasto kacis jezive avatare
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SHE je napisao: Mojne je napisao: SHE je napisao: Mojne je napisao: nisam ja na redu, bio sam skoro kod mene si na redu! valjda ja znam,kad je ko ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) sramota ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) sramota ...sta ti pada na pamet ![[handtaschenkrieg.gif] [handtaschenkrieg.gif]](./images/smilies/handtaschenkrieg.gif) šibaš mi vruće, ladno
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SHE je napisao: zasto kacis jezive avatare valjda da uplašim nekog, da kao štit i ti si imala tigrića koji je pobegao ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: SHE je napisao: zasto kacis jezive avatare valjda da uplašim nekog, da kao štit i ti si imala tigrića koji je pobegao ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ma morala sam da ga skinem avatar je bio....jako lep a to nije dobro
|
|
|
|
|
|