| Autoru |
Poruka |
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Iskra je napisao: neko če naebandus ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) samo ga gledam ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Iskra je napisao: Najgora je napisao: LaYa je napisao: ja sam razumela samo onaj deo gde je Najka moj brat blizanac,dalje sam se izgubila Pojasnijete seljaki,nis ne kopcam K'o da ti moraš sve da razumeš...ta mani hahah gledaj mangupa kako sad fata na romatiku kiša prozori ovo ono ..auuuu neko če naebandus ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) iskra ne razdiri mi vezu
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Вучица je napisao: LaYa je napisao: ja vala necem dok ne naucim,sedi tu ако ти рекнем досадно ми ће ме клепнеш по главу ај ae daj rasplet neki ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: neko če naebandus ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) samo ga gledam ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) man se gledanja preuzmi nešto
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
vuja kojic je napisao: Iskra je napisao: Najgora je napisao: LaYa je napisao: ja sam razumela samo onaj deo gde je Najka moj brat blizanac,dalje sam se izgubila Pojasnijete seljaki,nis ne kopcam K'o da ti moraš sve da razumeš...ta mani hahah gledaj mangupa kako sad fata na romatiku kiša prozori ovo ono ..auuuu neko če naebandus ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) iskra ne razdiri mi vezu Ja nouuuuuuuu samo vidim da neče ti bude dobro msm javilo mi se ![[cray.gif] [cray.gif]](./images/smilies/cray.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
LaYa je napisao: Nušo,meti ti ovde saldo pa da se upoznavamo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) trenutno dajem samo account;))))
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
vuja kojic je napisao: man se gledanja preuzmi nešto
sa'će lete stolice po kafani ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najgora je napisao: Iskra je napisao: neko če naebandus ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif) samo ga gledam ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) da ti dobacim cviDŽe ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е Вујкане бери бостан ома кад се Дади вако јави има да ладну Мораву молеш да се угреје
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
nuša je napisao: LaYa je napisao: Nušo,meti ti ovde saldo pa da se upoznavamo ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) trenutno dajem samo account;)))) jel youtubov? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|