| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Najgora je napisao: LaYa je napisao: ja sam razumela samo onaj deo gde je Najka moj brat blizanac,dalje sam se izgubila Pojasnijete seljaki,nis ne kopcam K'o da ti moraš sve da razumeš...ta mani Koga da tamanim?
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
и тако ... ми који немамо појмето да идемо кучама м
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ja vala necem dok ne naucim,sedi tu
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
LaYa je napisao: ja vala necem dok ne naucim,sedi tu ако ти рекнем досадно ми ће ме клепнеш по главу ај
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Najgora je napisao: LaYa je napisao: ja sam razumela samo onaj deo gde je Najka moj brat blizanac,dalje sam se izgubila Pojasnijete seljaki,nis ne kopcam K'o da ti moraš sve da razumeš...ta mani hahah gledaj mangupa kako sad fata na romatiku kiša prozori ovo ono ..auuuu neko če naebandus ![[pretvarase.gif] [pretvarase.gif]](./images/smilies/pretvarase.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Вучица je napisao: и тако ... ми који немамо појмето да идемо кучама м ma di si pošla sedi tu da vidimo kraj ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
vuja kojic je napisao: nuša je napisao: vuja kojic je napisao: nušo,pa što ne metneš osobnu kartu ovde vidiš da ih ne zanimaš ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) pa kada ih ne interesiram , kako ću....reći će da se hvališem za niš:)))))))) a đačku knjižicu kad sam prošla kraj škole nisu davali...rekli recesija;)))))
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Вучица je napisao: LaYa je napisao: ja vala necem dok ne naucim,sedi tu ако ти рекнем досадно ми ће ме клепнеш по главу ај ma necem,nije ni meni bolje,mislim da cu ici opet da oslikavam
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
nuša je napisao: pa kada ih ne interesiram , kako ću....reći će da se hvališem za niš:))))))))
nušo moraš da prodješ vrata pakla...šta su meni sve radili kad sam bila nova...ihajj...još vidi kakav skrnav nick imam pa ovakva si...onakva si...pi! stisni zube ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata