| Autoru |
Poruka |
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
Trile je napisao: Najgora je napisao: Iskra je napisao: [d_coffee.gif] Mudro zboriš ![[Trile.gif] [Trile.gif]](./images/smilies/Trile.gif) , ona mudro.. a vid' mene ti si specijalno izdanje Ćao Niki ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Danas vas opet ja castim ...i ne zelim da me iko odbije jer to znaci maler ....znaci imam razloga za cast pa se pridruzite ...a ti mili duso ako se natamburam malo danas , nemoj da se ljutis na mene , sutra cu da bidnem ki nova .... 
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
LaYa je napisao: Nuška,jes malo se raskomorila,izašla iz stava na gotovs? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) hm....be baš....morat ću si oklop navuć;))))
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Bradpresto Pitt je napisao: Vucce davaj ono,, никад БреДкасти ил ме жениш ил ништа ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: LaYa je napisao: Nuška,jes malo se raskomorila,izašla iz stava na gotovs? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) hm....be baš....morat ću si oklop navuć;)))) i šlem,treba će ti
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Vuki,Nikice ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Nuška a da ti napravis bunker?
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Cici mici i naravno ostalima evo ovako 30 ![[ccc3.gif] [ccc3.gif]](./images/smilies/ccc3.gif) komada pa se podelite ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
vuja kojic je napisao: nuša je napisao: LaYa je napisao: Nuška,jes malo se raskomorila,izašla iz stava na gotovs? ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) hm....be baš....morat ću si oklop navuć;)))) i šlem,treba će ti е јбга Вујкане сад, испасмо баш до зла бога ружни кад јој треба шлемко рад нас ![[lola.gif] [lola.gif]](./images/smilies/lola.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
pogledaj layu,ne vidi sirotinju više
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
|