| Autoru |
Poruka |
|
Najgora
|
|

rang

Pridružio se: 08 Dec 2012, 19:05 Postovi: 3580
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Iskra moram ovaj, on mi se najviše sviđa, izvinite, nije mesto za viceve ali još ovaj...
- 10 napolju...pali Mujo dizela..kreše...kreše, al s-paket golf ništa..kad u tom momentu prolazi grupa mahalaca... kažu: - Mujo, saug ? Mujo odgovara : - saug momci !
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
debilko je napisao: Iskra moram ovaj, on mi se najviše sviđa, izvinite, nije mesto za viceve ali još ovaj...
- 10 napolju...pali Mujo dizela..kreše...kreše, al s-paket golf ništa..kad u tom momentu prolazi grupa mahalaca... kažu: - Mujo, saug ? Mujo odgovara : - saug momci ! ahahahahhahahahahahahahahahaha ovaj moram da zapamtim kako nije pa kafana je to mesto za sve ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Ma samo rokajte ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Uleti Haso sav ljut u knjiznicu i kaze zeni koja radi: evo vam ova knjiga nazad sva se usmrdila puna likova a nigdje zapleta... Kaze zena: a vi ste onaj sto je uzeo telefonski imenik ... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
debilko
|
|

rang

Pridružio se: 26 Sep 2012, 07:48 Postovi: 2060 Lokacija: BG
|
Iskra je napisao: Uleti Haso sav ljut u knjiznicu i kaze zeni koja radi: evo vam ova knjiga nazad sva se usmrdila puna likova a nigdje zapleta... Kaze zena: a vi ste onaj sto je uzeo telefonski imenik ... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Da da fenomenalan ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ "Jel neko menja tu slamku?...Nemoj da mi se stoka zarazi." Zoran Radmilovic (Kralj Ibi)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
Nale di pesma ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg)
|
|
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Срррррррррк! Баш лепа кафа, што кажете да има соли... Или ме уватио грип, па не осећам? Добро вам вече желим. Нале, Наааале! Де си? Дебитанту, поштовање. Искри сам љубио ручицу у другој одаји... Од газда никог. Триша претаче купус, а Буби отишла добиђе тетку у Дрлупи. Дал ће ћера да наврати? Можда, кад заврши домаћи! ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
MAD.. si video svi se promagupirali svi če dobiju neopravdani ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
|
|
|
|
|
|
|
Najgora
|
|

rang

|
Tu sam Man Smišljam šta bi mogli slušati večeras ![[mislim.gif] [mislim.gif]](./images/smilies/mislim.gif)
|
|
|
|
|
|
|
|