| Autoru |
Poruka |
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Iskra lepe snove :*
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
nuša je napisao: Julia je napisao: nuša je napisao: LaYa je napisao: pipam neciju nogu,nadam se da nije moja ![[smusen.jpg] [smusen.jpg]](./images/smilies/smusen.jpg) štaaa...vi čak do stvarnosti znate fantazirat....uf opasni ste hahahhahahhaha..pa ovo ti je stvarnost nusa..  kad jednom udjes u ovaj svet...on postaje stvaran  mada ....ja neću da mi se noge diraju...golica me to. pa dobro sad....ne moraju bas noge vazno je uklopiti se u ambijnet..rukama, nogama, ko cim stigne 
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: Molena je napisao: moja Laki..jel ti se svidja  hahahah Vuki...to mi rang, jel ti se svidja ne svidja mi se,nije mi to nekako za tebe,vise bih volela da sam videla nesto drugo lupam sad, prvi glas foruma...ovo me uvek podseca na to kako smo opisani ma daaaajjjjjj meni bas super cuj prvi glas foruma hahahahaha... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Trile je napisao: Julia je napisao: cek bre...ko mi rece da legnem???
aj polako sa tim postovima ja ti rek'o jesi legla, il' da te polegnem Ti ..ti vise nemas snage ni da polegnes sam sebe.. Posle Molene i Nikite si vec na izdisaju Lazljiva ce te dokusuriti
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
питам се питам дал да свој заносноеротизовани гласић уснимим на оном Вокарију па да поједине муШкарчине поолуду ил да ћутим и пустим ову жемскадију да ужива у слави ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
laku noc narode,zevam progutacu ne monitor nego ceo astal
lepu noc zelim ljuuuuuuuuuuuuB
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

|
Molena je napisao: LaYa je napisao: Molena je napisao: moja Laki..jel ti se svidja  hahahah Vuki...to mi rang, jel ti se svidja ne svidja mi se,nije mi to nekako za tebe,vise bih volela da sam videla nesto drugo lupam sad, prvi glas foruma...ovo me uvek podseca na to kako smo opisani ma daaaajjjjjj meni bas super cuj prvi glas foruma hahahahaha... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Tad bi tek bila u problemu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
teto noćka
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
Julia, ja to samo treniram ti si glavna premija
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Laku noć dečice ,lepo lalajte. A ona koja treba da legne ,nemoj da je dugo čekam ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
|