| Autoru |
Poruka |
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
moja Laki..jel ti se svidja  hahahah Vuki...to mi rang, jel ti se svidja
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Nikita je napisao: LaYa je napisao: i dalje mi niko ne govori koga pipka...cija ovo noga... ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) moja nije ne brini ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) mogu zamisliti gde su tvoje.....noge ...sad ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Julia je napisao: e jbg..vidim ja da cu ja jedina ostati neizmasirana.. ne umem da se *laktam* sa ovom Nikitom, Molenom , Lazljivom i ekipom... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I baš kad se najmanje nadaš ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Julia je napisao: e jbg..vidim ja da cu ja jedina ostati neizmasirana.. ne umem da se *laktam* sa ovom Nikitom, Molenom , Lazljivom i ekipom... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) opusti se i lezi...ja sam zadnja,laganini samo
|
|
|
|
|
|
|
Nikita
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 22:44 Postovi: 7811
|
Julija mila ajde bori se malo za svoje mesto pod kafanskim suncem ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Ponovo imam potrebu da ćutim. Jer ono što najlepše umem da kažem više me ne zanima.
|
|
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
nuša je napisao: vuja kojic je napisao: nuša je napisao: vuja kojic je napisao: gde nuša ode,ona ima čuturici sa domaćom rakijom izgubih se u bespućima dobrodošla hahahaha.... znaš ti ovaj osmjeh....odoh kvragu...i ja i ti i naše pisanje ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) poznata si mi,al setiću se odakle.....jel ideš đavolice ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
_MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: e jbg..vidim ja da cu ja jedina ostati neizmasirana.. ne umem da se *laktam* sa ovom Nikitom, Molenom , Lazljivom i ekipom... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I baš kad se najmanje nadaš ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ma ja sam prestala da se nadam ... al opet nista
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Laku noć i pazite na ručice .. nožice ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
Julia je napisao: _MaNiaC_ je napisao: Julia je napisao: e jbg..vidim ja da cu ja jedina ostati neizmasirana.. ne umem da se *laktam* sa ovom Nikitom, Molenom , Lazljivom i ekipom... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) I baš kad se najmanje nadaš ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) ma ja sam prestala da se nadam ... al opet nista Deder lezi ... ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Molena je napisao: moja Laki..jel ti se svidja  hahahah Vuki...to mi rang, jel ti se svidja ne svidja mi se,nije mi to nekako za tebe,vise bih volela da sam videla nesto drugo lupam sad, prvi glas foruma...ovo me uvek podseca na to kako smo opisani
|
|
|
|
|
|
|
|