| Autoru |
Poruka |
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Trile,ne vredi lepod a joj kazes,vidi kakos e busa prisarafi je malo
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Trile je napisao: Iskra je napisao: ovde neko nekog zaebava ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif) neee da da i to velikim slovima ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Molena je napisao: Boss ne meni pp..ASG  Vidi ove. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
upiša seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
|
|
|
nuša
|
|

rang

Pridružio se: 19 Feb 2013, 18:18 Postovi: 576
|
MAD BOOKSELLER je napisao: nuša je napisao: Koga vrijeđa moj glazbeni izbor...molim poštovani publikum neka se izjasni? Нуша, малена, смири се мало... Није запело, беш песму. Пусти неколико дана, посматрај како други, тек си дошла. Не мораш први дан, па уз... Толико је лепих песама, одабери неку љубавну, шаљиву... Ај сад, смири се. Таман је вече лепо кренуло, сви весели, шале се, па сад да нешто замутимо без разлога. ![[give_rose.gif] [give_rose.gif]](./images/smilies/give_rose.gif) uvređena sam ...jako sam uvređena i povređena ....zašto se isključivi, zašto ste ograničeni...uvredili ste me i sad mi se ne sviđate više.
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
a sto meni saljete te vase pp vid, tri komada
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Boss je napisao: Molena je napisao: Boss ne meni pp..ASG  Vidi ove. ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) tako to mi VIP-ovci radimo ko kome nego svoj svome hehehe
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
e jbg ![[smisljanesto.gif] [dosadjujese.gif]](./images/smilies/dosadjujese.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
|
|
_MaNiaC_
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:30 Postovi: 676
|
_________________ Bolje je ćutati svoje reči , nego izgovarati tuđe ...
|
|
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
LaYa je napisao: upiša seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nemoj opet po meni, ostavi to za leto
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
|
|
|